کد خبر: 2642531
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۴

اعلام نتایج افکارسنجی آسیب‌های عزاداری کاشان

کانون خبرنگاران نبأ/ الهه دهقانی: نتایج افکارسنجی اینترنتی اداره تبلیغات اسلامی کاشان در زمینه آسیب‌های عزاداری مذهبی این شهر اعلام شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام سید عبدالصاحب حسینی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کاشان گفت: در نظرسنجی آسیب‌های عزاداری کاشان که در طول محرم و صفر در وب سایت اداره تبلیغات اسلامی کاشان قرار گرفت، 244  کاربر نظر خود را در خصوص مهمترین آسیب‌های عزاداری شهرستان کاشان اعلام کردند.

وی افزود: بر اساس نتایج به دست آمده از این نظرسنجی، 31 درصد کاربران، رقابت منفی و چشم و هم‌چشمی در بین هیئت‌های مذهبی را مهمترین آسیب عزاداری دانسته‌اند.

حجت‌الاسلام حسینی بیان کرد: 21 درصد شرکت‌کنندگان در این نظر‌سنجی، لعن علنی، قمه‌زنی و آسیب جسمی و استفاده از آلات موسیقی دور از شأن ائمه(ع) را مهمترین آسیب دانسته‌اند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان، غلبه بعد عاطفی بر بعد شناخت دینی در مراسمات عزاداری را از دیگر گزینه‌های این نظر‌سنجی اعلام و تصریح کرد: 16 درصد شرکت‌کنندگان معتقدند این گزینه مهم‌ترین آسیب عزاداری‌های محرم در کاشان است.

حسینی آزار و اذیت دیگران از جمله صدای بلندگو، راه‌بندان را در رتبه بعدی این نظرسنجی دانست و اظهار کرد: در این نظرسنجی، دو گزینه تکراری بودن محتوای سخنرانی و مرثیه و ذکر مطالب دروغ در بیان مصائب، مناقب و بیان مطالب غلوآمیز درباره ائمه(ع) به ترتیب با 10 و 9 درصد رأی، کمترین آراء را از دیدگاه کاربران به خود اختصاص دادند.

وی افزود: علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به وب سایت اداره تبلیغات اسلامی کاشان به آدرس www.kashantabligh.ir نتایج این افکارسنجی را مشاهده کنند.

به گفته حسینی، نتایج این نظرسنجی تأثیر مستقیمی بر ارائه طریق اداره تبلیغات اسلامی کاشان در آسیب‌ز‌دایی هیئت‌های مذهبی این شهر خواهد داشت.

لازم به ذکراست، بیش از 620 هیئت مذهبی در شهرستان کاشان فعال است که 430 هیئت دارای مجوز از اداره تبلیغات اسلامی کاشان است.

captcha