به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، «محمد بدرحسین» در ۱۳ دیماه سال ۱۳۱5 میلادی در شهر «السنطه» در مرکز طنطا، در خانواده مذهبی به دنیا آمد. پدرش که حافظ قرآن بود، محمد را هنگامی که 14 سال داشت به مکتبخانه، نزد یکی از اساتید مسلط بر علم قرائت قرآن برد؛ نبوغ و استعداد این نوجوان و اجرای دقیق آموختهها باعث شد تا استادش متوجه شود که محمد از قاریان معروف جهان اسلام خواهد شد.
محمد بدرحسین درباره پیوستن به دانشگاه الازهر میگوید: از آنجایی که پدرم با استادان، علماء و دانشمندان علوم دینی و قرآنی نشست و برخاست داشت، دوست میداشت که من نیز با رفتن به الازهر یکی از تحصیلکردگان علوم دینی شوم، از این رو شرایطی را فراهم کرد که وارد دانشگاه الازهر شوم و به فراگیری دروس دانشگاهی در زمینه علوم دینی مشغول شوم. با پیوستن من به دانشگاه الازهر من به فراگیری علوم قرآنی به صورت آکادمیک پرداختم و به لطف اینکه حافظ قرآن بودم و با تلاش و کوشش توانستم مدارج ترقی را در آنجا گذرانده و با معدل ممتاز فارغالتحصیل شوم.
عشق و علاقه بیحد و حصر و بسیار زیاد محمد بدرحسین به تلاوت قرآن سبب شد وی از سبک مرحوم استاد «مصطفی اسماعیل» تقلید کند و در محافل ترحیم و مناسبتهای دینی به تلاوت قرآن کریم بپردازد. وی از هر فرصتی برای تلاوت قرآن استفاده میکرد؛ وی در اینباره میگوید: در ابتدا به علت اینکه مکانهایی که در آنها به تلاوت قرآن میپرداختم محل تردد بزرگان قرائت مصر بود و من اینک در جای آنها مینشستم و قرآن تلاوت میکردم مضطرب بودم، اما با عنایت خداوند کار تلاوت من تا جایی خوب پیش رفت که بعضی دوستان به من پیشنهاد دادند که وارد رادیو شوم.
وی در حالی که 24 سال بیشتر نداشت تقاضای خود برای ورود به رادیو را به هیئت داوری قاریان رادیوی مصر ارائه داد. این امر همزمان شد با تقاضای 160 قاری دیگر که خواهان ورود به رادیو بودند. هیئت داوری رادیو نیز پس از بررسیهای فراوان از آن تعداد، فقط چهار نفر را واجد شرایط برای قرائت در رادیو اعلام کردند. وی به همراه «راغب مصطفى غلوش»، «عبدالعزیز علی فرج» و «محمد ساعی نصرالحرزاوی» چهار منتخب هیئت داوران بود.
تحلیلی مختصر درباره تلاوتهای استاد بدرحسین
سبک تلاوت استاد محمد بدرحسین را میتوان سبکی تلفیقی از سبکهای قراء متقدم و متأخر مصر دانست، هرچند که وی از صدایی قوی برخوردار است اما به نظر میرسد همواره در پردههای اوج با احتیاط بسیار بیشتری به تلاوت قرآن میپردازد.
در تلاوتهای بدرحسین مقامهای بیات، رست و نهاوند را نسبت به دیگر مقامها میتوان به وفور یافت، وی همچنین تلاوتهای خود را در یک و نیم اکتاو صوتی اجرا میکند و از نفس تقریباً مناسبی برای اجرای فرازهایی طولانی از آیات قرآن کریم برخوردار است.(منبع زندگینامه: دارالقرآن مسجد میثم تمار)
تلاوت سوره احزاب آیات ۳۸-۴۸ با صدای استاد محمد بدر حسین
تلاوت سوره آل عمران آیات ۱-۹ با صدای استاد محمد بدر حسین
تلاوت سوره ق و حاقه با صدای استاد محمد بدر حسین
تلاوت سوره نباء ،انفطار،طارق و قدر با صدای استاد محمد بدر حسین