کد خبر: 2645734
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۲
حسن گروسی:

دیدار با خانواده‌های شهدا از وظایف نهاد‌های قرآنی است

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر شبکه قرآن و معارف سیما گفت: خانواده شهدا خیلی به دنبال این نیستند که کسی به آنها سر بزند و توقعی هم ندارند اما وظیفه مسئولان قرآنی و فرهنگی است که برای شهدای قرآنی و خانواده‌های آنها وقت بگذارند.

حسن گروسی، مدیر شبکه قرآن و معارف سیما در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به برگزاری یادواره «سوره‌های سرخ» گفت: مقام معظم رهبری فرموده‌اند؛ تکریم شهیدان، تکریم ایثار و اخلاص است و در یادواره سوره‌های سرخ، فرمایش مقام معظم رهبری درباره تکریم شهدا مورد توجه بوده است.
مدیر شبکه قرآن و معارف سیما با بیان اینکه سازمان قرآن و عترت بسیج محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ، نخستین دوره از یادواره سوره‌های سرخ را با موفقیت اجرا کرد، افزود: برگزاری چنین یادواره‌ها و برنامه‌هایی بهانه‌ای می‌شود در جهت تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص تکریم شهدا و خانواده‌های آنها که برای حفظ ارزش‌های نظام جمهوری اسلامی ایران جنگیدند. وظیفه ما است که شهدا را به نسل‌های جدید به خصوص نوجوانان و جوانان معرفی کنیم.
وی افزود: برای تکریم شهدا به ویژه شهدای قرآنی و خانواده‌های آنها همه دستگاه‌ها و نهادها باید دست به دست هم دهند و در این طرح مشارکت داشته باشند؛ هرچند که همه دستگاه‌های قرآنی و فرهنگی در یادواره سوره‌های سرخ مشارکت دارند، اما برخی از دستگاه‌ها همکاری جدی‌تری دارند که سایر دستگاه‌ها نیز باید همکاری خود را با این طرح بیشتر کنند، زیرا اگر رشادت‌های شهدا نبود امروز ما در جامعه ناب اسلامی زندگی نمی‌کردیم.
گروسی‌ ادامه داد: هر چند که حدود سه دهه از جنگ تحمیلی می‌گذرد و برگزاری یادواره سوره‌های سرخ به منظور تکریم شهدا به ویژه شهدای قرآنی پس از سه دهه، دیر بوده است، اما همین که این یادواره بعد از 30 سال از سوی سازمان قرآن و عترت بسیج محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ برگزار می‌شود جای تقدیر دارد.
خانواده شهدا به دنبال تکریم نیستند
وی با اشاره به حضورش در دیدار با خانواده‌های شهدای قرآنی همراه با مسئولان سازمان قرآن و عترت بسیج محمد رسول‌الله(ص) افزود: خانواده شهدا، دنبال آن نیستند که کسی به آنها سر بزند و توقعی هم ندارند اما وظیفه مسئولان قرآنی و فرهنگی است که برای شهدای قرآنی و خانواده‌های آنها وقت بگذارند؛ همین که به خانواده یک شهید قرآنی سر بزنیم و یادآوری کنیم که شهید آنها همیشه زنده است خیلی خوب است و نهایتاً خودمان انرژی مثبت می‌گیریم.
دبیر شورای معارف سیما با بیان اینکه مسئولان دستگاه‌های قرآنی و فرهنگی باید در جهت معرفی فرهنگ شهادت در جامعه تلاش کنند، ادامه داد: دستگاه‌های مختلف قرآنی و فرهنگی می‌توانند طرح‌های مشابه سوره‌های سرخ را برنامه‌ریزی کرده و زمینه‌ای را فراهم کنند که فرهنگ شهادت و تکریم شهدای در جامعه بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه فضای آن روزها و ماه‌های جنگ تحمیلی فضایی معنوی و معطر بود، گفت: زمانی که پدر و مادری، فرزند خود را از زیر قرآن رهسپار جبهه می‌کردند، خیلی از آنها امید نداشتند که فرزندشان دوباره برگردد و در حقیقت تمام هستی خود را به جبهه می‌فرستادند؛ برگزاری یادواره‌هایی مانند سوره‌های سرخ کار بسیار کوچکی است در برابر از خودگذشتگی‌هایی که شهدا و خانواده‌های آنها در طول جنگ تحمیلی داشتند.

captcha