کد خبر: 2645781
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۱

درخشش نماینده استان مرکزی در مسابقات سراسری قرآن فنی و حرفه‌ای

گروه فعالیت‌های قرآنی: دبیر ستاد اقامه نماز اداره کل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان مرکزی از کسب رتبه سوم نماینده استان در سومین دوره مسابقات قرآن ویژه کارکنان سازمان ‌آموزش فنی و حرفه‌ای کشور خبرداد.

عباس خواجه‌علی، دبیر ستاد اقامه نماز اداره کل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: سومین دوره مسابقات قرآن ویژه کارکنان سازمان ‌آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در مشهد برگزار شد.

وی بیان کرد: شرکت‌کنندگان این دوره از مسابقات در رشته‌های حفظ دو جزء، قرائت، صوت و لحن، ترتیل، تفسیر و مفاهیم سوره حجرات با یکدیگر به رقابت پرداختند.

خواجه‌علی با اشاره به حضور نمایندگان استان مرکزی در این مرحله از مسابقات، اظهار کرد: پنج نماینده از استان مرکزی در دو بخش خواهران و برادران در این دوره از مسابقات حضور داشتند که در پایان حمید مسعودی یکی از نمایندگان این استان موفق به کسب مقام سوم رشته صوت و لحن این دوره از مسابقات شد.

این مقام مسئول در پایان، یادآور شد: این مسابقات هر ساله در سطح کشور برگزار می‌شود و استان مرکزی در مسابقات سال‌های گذشته نیز موفق به کسب عناوین برتر در رشته‌های مختلف این مسابقات شده است.

captcha