کد خبر: 2645824
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۲
رییس اداره تبلیغات اسلامی کاشان:

افزایش فشار اقتصادی یکی از راهبردهای اصولی دشمن در فتنه ۸۸ بود

کانون خبرنگاران نبأ/ روح‌اله باقری: حجت‌الاسلام سید‌عبدالصاحب حسینی گفت: بر‌هم‌زدن وحدت، افزایش فشار اقتصادی و تضعیف اعتقادات سه راهبرد اصولی دشمن در فتنه ۸۸ بود.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام سید‌عبدالصاحب حسینی، رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کاشان گفت: نهم دی‌ماه ۸۸ نقطه سرنوشت‌ساز تقابل همه جانبه جبهه معاند نظام با اسلام، انقلاب و ولایت فقیه در یکی از حساس‌ترین مقاطع تاریخی کشور بود.

وی افزود: در این روز، ملت ایران با حضور آگاهانه و برخاسته از بصیرت متکی بر ایمان و اراده الهی حماسه‌ای ماندگار در تاریخ پرافتخار جمهوری اسلامی رقم زدند.

حسینی، پیوند عمیق ملت و رهبر را به‌عنوان دلیل اصلی شکست دشمن در این فتنه دانست و افزود: یکی از بارزترین مشخصه و وجه تمایز حماسه ۹ دی ۸۸ در مقایسه با سایر حوادث و اتفاقات و رویداد‌های اجتماعی- سیاسی در صد ساله اخیر به‌ویژه بعد از انعقاد تفکر برپایی نهضت مشروطیت در ایران، عدم تبعیت قاطع مردم کوچه و بازار از خواص صدر انقلاب و تابعیت محض از ولایت فقیه بود.

وی با اشاره نقاط مشترک حماسه نهم‌ دی‌ماه با حوادث دوران پیروزی انقلاب اظهار کرد: از نگاه رهبر انقلاب، روح دیانت حاکم بر دل‌های مردم و توجه به فرهنگ عاشورا از خصوصیات مشترک حماسه‌ی ۹ دی‌ماه و حوادث دوران پیروزی انقلاب اسلامی است.

رییس اداره تبلیغات اسلامی کاشان در ادامه با تأکید بر اینکه دشمن در فتنه ۸۸ سه راهبرد اصولی را دنبال می‌کرد، عنوان کرد: اولین راهبرد دشمن در این فتنه، بر هم زدن وحدت و همگرایی ملت بود که با استفاده از فعال کردن شکاف سیاسی بین مردم دنبال می‌شد.

حسینی افزود: دشمن در ایجاد این شکاف‌ها موفق بود و همین باعث شد که نطفه فتنه منعقد شود، اما بصیرت ملت و تبعیت از ولایت، این راهبرد دشمن را ناکام گذاشت.

وی راهبرد دوم دشمن در این نبرد نرم را فشار اقتصادی و افزایش تحریم‌ها برای انتقام از ملت عنوان کرد و افزود: دشمن، در اوج فتنه با افزایش فشار اقتصادی سعی داشت قاطبه مردم را با فتنه همسو کند.

رییس اداره تبلیغات اسلامی کاشان در ادامه اظهار کرد: راهبرد سوم دشمن، تضعیف اعتقادات مردم نسبت به اسلام بود، چون اسلام موتور حرکت مردم در نهضت‌های صد ساله اخیر شناخته می‌شد و دشمن از همین راه، سرنگونی کشور را دنبال می‌کرد.

حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به این که این حماسه بزرگ، همیشه ماندگار است و هیچ‌گاه از یاد و ذهن مردم ایران اسلامی پاک نمی‌شود گفت: حماسه ۹ دی‌ماه انقلاب اسلامی را در برابر همه فتنه‌ها بیمه و توان توطئه‌ها و کید دشمن را علیه نظام اسلامی و فتنه‌گری‌ها خنثی کرده است.

وی با بیان این که در روز بصیرت و میثاق امت با ولایت همه باید به عهد خودمان وفا کرده و دشمن را بار دیگر در توطئه‌های خود زمین‌گیر کنیم، گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران در مسیر پیشرفت و توسعه حقیقی قرار دارد و هرگز از این حرکت خود مأیوس و خسته نمی‌شود.

captcha