کد خبر: 2646988
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۴

حضور گروه «هنر و تجربه» در جشنواره فیلم فجر

گروه هنر: هیئت انتخاب با توجه به تشکیل گروه «هنر و تجربه» در سینمای ایران پیشنهاد اضافه نمودن این بخش را ارائه کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، هیئت انتخاب جشنواره فیلم فجر با توجه به تشکیل گروه «هنر و تجربه» در سینمای ایران و بر اساس فیلم‌های بازبینی شده و تشخیص تعداد قابل قبولی فیلم متناسب با رویکردهای این گروه، پیشنهاد اضافه نمودن این بخش را ارائه کردند. متعاقب این پیشنهاد در جلسه‌ای با حضور شورای سیاستگذاری گروه هنر و تجربه توافق شد تا آثار پیشنهادی هیئت‌های انتخاب برای نمایش در این گروه در هر سه بخش نگاه نو، سودای سیمرغ و سینمای حقیقت مورد بازبینی و انتخاب شورای هنر و تجربه قرار گیرد.

پس از اعلام اسامی فیلم‌های منتخب سه بخش نگاه نو، سودای سیمرغ و سینما حقیقت اسامی حداکثر 11 فیلم منتخب از این سه بخش برای شرکت در بخش هنر و تجربه اعلام خواهد شد. در این جلسه نیز توافق شد به دو فیلم برگزیده بخش «هنر و تجربه» به انتخاب اعضای شورای سیاستگذاری گروه هنر و تجربه جوایزی اهدا شود.

جمال امید، هوشنگ گلمکانی، جعفر صانعی مقدم، ایرج تقی پور، شهرام مکری، محمدرضا فرجی، مجید مسچی، سیف الله صمدیان و امیرحسین علم الهدی به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری «سینمای هنر و تجربه» هستند.

captcha