کد خبر: 2652187
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۴
فردا؛

بیست‌وسومین اجلاس سراسری نماز در اهواز آغاز می‌شود

گروه اجتماعی: بیست و سومین اجلاس سراسری نماز با موضوع «نماز و تعالی فرهنگی» به میزبانی ‌اهواز فردا، ۱۰ دی در تالار امام رضا(ع) شهرک نفت این شهر افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، بیست و سومین اجلاس سراسری نماز با موضوع «نماز و تعالی فرهنگی» به میزبانی اهواز 10 و 11 دی در تالار امام رضا(ع) شهرک نفت این شهر برگزار می‌شود.

در این اجلاس از خیران مسجدساز و نمازخانه‌ساز نیز تقدیر می‌شود و همچنین تعدادی از وزرای کابینه دولت یازدهم نیز در اجلاس حضور می‌یابند.

همچنین به‌منظور پیشواز از اجلاس، نمایشگاه «عطر حضور» نیز تا 12 دی در موزه هنهای معاصر اهواز با بخش‌های مختلفی همچون  مشاوره و پاسخگویی، کتاب، کودک و نوجوان، هنرهای نمایشی، رسانه‌های دیجیتال، بازی‌های رایانه‌ای، ورزش، هنرهای تجسمی دائر خواهد بود. دو فیلم بلند سینمایی «سر به مهر» و «گهواره‌ای برای مادر» نیز در دو سینمای هلال و بهمن اهواز به این مناسبت به نمایش درآمده‌اند.

در استان خوزستان نیز 27 پیش‌همایش نماز در 27 شهرستان برگزار و از 2500 فعال عرصه نماز تجلیل شد.

همزمان با آغز این اجلاس سراسری قطعه موسیقایی با ساختار ارکسترال و به زبان عربی و به خوانندگی احمدحسن راهی‌مالکی در حوزه شعر و موسیقی مرکز خوزستان تدوین شده است. این اثر 6 دقیقه‌ای با آهنگسازی و تنظیم مجید شمسایی انجام و شعر آن را محمد رضازاده سروده است.

در این قطعه موسیقایی به نماز و اهمیت آن در هدایت و تعالی انسان بازگو می‌شود که این اثر فاخر مورد تشویق و تقدیر شورای شعر و موسیقی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.

علی عماد، معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استانداری خوزستان و قائم مقام رئیس ستاد استانی بیست وسومین اجلاس سراسری نماز با بیان اینکه در این نمایشگاه از سایر نقاط کشور نیز حضور خواهند یافت، گفت: اقدامات مطلوب و مؤثری توسط روحانیان مرکز تحقیقاتی نماز در این نمایشگاه انجام شده است. مشاوره‌های دینی به کودکان، نوجوانان و جوانان از جمله این اقدامات است.

وی با اشاره به اینکه برای اولین بار موفق به برگزاری 27 همایش نماز در راستای اجلاس سراسری نماز در شهرستان‌های استان خوزستان شده‌ایم، افزود: در این همایش‌های شهرستانی از دوهزار و پانصد فعال عرصه نماز تقدیر شد.

حجت‌الاسلام حسن آخوند‌پور، مسئول کارگروه محتوایی نمایشگاه «عطر حضور» نیز با بیان اینکه نمایشگاه امسال بسیار متفاوت از سال‌های گذشته است، عنوان کرد: طراحی، محتوی و نوع خدمات ارائه شده، همچنین هنرهای نمایشی با رویکرد نماز از جمله مدل‌سازی حرم حضرت معصومه(س) از جمله نکات قابل توجه این نمایشگاه است.

captcha