کد خبر: 2652249
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۹

۹ دی روز پیمان با ولایت در سایه بصیرت و بیداری ملت ایران بود

گروه سیاسی: نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری از ۹ دی به عنوان روز پیمان با ولایت نام برد که در سایه بصیرت و بیداری ملت ایران محقق شده است.

آیت‌الله علی اسلامی، نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، با اشاره به روند تحولات و جریانات فتنه در سال 88 اظهار کرد: هر انتخاباتی دارای برنده و بازنده‌ است اما آنچه پس از اتفاقات سال 88 روی داد ربطی به ماهیت انتخابات و برنده و بازنده بودن طرفین نداشت.

وی افزود: برخی از عوامل انتخاباتی و افرادی که در انتخابات شریک بودند مسیرهایی را در آخرین ساعت روز انتخابات طی کردند که بسیار مشکوک بود و در شرایطی که هنوز انتخابات به پایان نرسیده بود ادعای پیروزی در انتخابات را داشتند.

امام جمعه تاکستان ادامه داد: بعد از گذشت چند روز از انتخابات و ورود جریان‌های پشت پرده به میدان اصلی مبارزه مشخص شد که هدف اصلی از این حوادث براندازی نظام است و اتاق‌های براندازی در داخل و خارج از کشور ساماندهی شده است.

وی با اشاره به اینکه کلمه تقلب اسم رمز این عده برای براندازی نظام اسلامی بود، بیان کرد: این افراد تلاش کردند تا تلاطمی در کشور راه بیاندازند تا نظام را ساقط کرده و به اهداف خود برسند.

آیت‌الله اسلامی تأکید کرد: این افراد هیچ وقت به دنبال حمایت از یکی از چهار کاندیدای انتخابات نبودند و تنها اهداف و اغراض سیاسی خود را دنبال می‌کردند.

وی با بیان اینکه در سیستم انتخاباتی جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه تقلب راهی ندارد، ادامه داد: در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 کاندیداها بیش از 96 هزار نفر نماینده بر سر صندوق داشتند و بر روند انتخابات کشور نظارت می‌کردند.

امام جمعه تاکستان با اشاره به اینکه این عده هیچگاه توجهی به واقعیات نکردند و بی شرمی آنها تا جایی پیش رفت که خیمه امام حسین(ع) هتک حرمت شد، گفت: مبارزه با نظام اسلامی برای براندازی تا جایی پیش رفت که هرکسی که با علم حسینی و پرچم علوی در تضاد و جنگ بود در صحنه مبارزه با نظام حاضر شد و بغض خود را در روز عاشورا نشان داد.

وی با بیان اینکه 9 دی روز پیمان با ولایت، در سایه بصیرت و بیداری ملت ایران بود، اظهار کرد: مردم با بصیرت در برابر براندازهای نظام ایستادند و دشمنان خارج نشین این ملت هم درس گرفتند که با این ملت نمی‌توان مبارزه کرد.

نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به درخواست عده‌ای برای رفع حصر عنوان کرد: ایجاد تزلزل در نظام و تشنج در ملت فاجعه‌ای است که نباید از آن به راحتی عبور کرد.

وی در پایان با بیان اینکه نباید امنیت و آرامش کشور را به هم ریخت، یادآور شد: رفع حصر بنا به تشخیص دستگاه قضایی و امنیت کشور است و کسی حق مداخله در آن را ندارد.

captcha