کد خبر: 2652290
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۸
رئیس جهاددانشگاهی همدان:

شور و شعور انقلابی مردم حماسه ۹دی را خلق کرد

گروه اجتماعی: راهپیمائی ۹دی سال ۸۸ از آن لحاظ حائز اهمیت است که حضور مردم و تشخیص آن‌ها برای یک راهپیمائی بزرگ، خودجوش، آگاهانه و به‌موقع بود.

اکبر اسدی، رئیس جهاددانشگاهی استان همدان در گفت‌و‌گو با  خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، گفت: مردم فهیم و آگاه ایران اسلامی همواره پشتوانه نظام و ولایت بوده‌اند و هر وقت احساس کرده‌اند که نظام با چالش خاصی مواجه بوده، تعلل نکرده و به حمایت و پشتیبانی از نظام برخاسته‌اند.

وی ادامه داد: در یک برهه از زمان، نیاز به حضور مردم در جبهه‌های جنگ تحمیلی هشت ساله برای مقابله با استکبار جهانی بود، که مردم در آن زمان خوش‌درخشیدند و از بذل جان و مال خود در راه کشور و انقلاب دریغ نکردند، پس از آن نیز هرگاه مردم احساس کردند کشور و نظام به حضور آنان نیاز دارد، بدون درنگ و با تمام توان حضور یافتند.

اسدی افزود: راهپیمائی 9 دی سال 88 از آن لحاظ حائز اهمیت است که حضور مردم و تشخیص آن‌ها برای شرکت در یک راهپیمائی بزرگ، به‌موقع بود، شاید اگر این حضور با تأخیر انجام می‌گرفت، کشور باید متحمل تاوان سنگینی برای دفع و رفع فتنه می‌شد، اما حضور آگاهانه، همراه با بصیرت و بهنگام مردم، توطئه‌های دشمنان خارجی و عوامل داخلی آنان را نقش بر آب کرد.

وی با اشاره به اینکه استکبار جهانی و در رأس آن آمریکا در طول عمر انقلاب اسلامی از راه‌های مختلف برای ضربه زدن و زمین‌گیر کردن انقلاب اسلامی استفاده کرده، بیان کرد: دشمنان کشور از هیچ حربه‌ای علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی فروگذار نبوده‌اند به‌طوریکه آمریکا و غرب بعد از ناامیدی از مقابله با ایران اسلامی به روش جنگ سخت یا نظامی، جنگ نرم را در پیش گرفتند تا به گمان خود بتوانند از این طریق به نظام ضربه بزنند.

رئیس جهاددانشگاهی استان همدان اظهار کرد: در سال 88 که ملت ایران آن حماسه بزرگ را در قالب انتخابات ریاست جمهوری رقم زدند، استکبار جهانی آن  را برنتابید و با به خدمت گرفتن رسانه‌ها و با به راه انداختن فتنه و آشوب در کشور، حلاوت و شیرینی حضور چشم‌گیر مردم در این حماسه را تلخ کرد، به‌طوریکه اگر درایت و بینش عمیق رهبر معظم انقلاب به‌عنوان ستون و خیمه‌گاه نظام نبود، مشخص نیست چه بر سر این نظام و کشور و مردم می‌آمد.

وی ادامه داد: حضور گسترده و فراگیر مردم آگاه و با بصیرت ایران اسلامی که به‌صورت خودجوش در شهرهای مختلف در حمایت از ولایت و نظام به راهپیمائی پرداختند و همچنین، مخالفت و انزجار خود را نسبت به اتفاقات رخ داده در عاشورای حسینی نشان دادند، موجب شد در 9دی سال 88 یک بار دیگر دشمنان قسم خورده خارجی و عوامل داخلی وابسته به آنان را ناامید و مأیوس کند.

اسدی با تأکید بر شور و شعور انقلابی مردم در خلق حماسه یوم‌الله 9 دی اضافه کرد: پیام این حماسه به دنیای استکبار این بود که مردم و نظام، اهداف بسیار بالا و والایی دارند و برای رسیدن به این آرمان‌ها یکپارچه و متحدند و با این دسیسه‌ها و توطئه‌ها به آن خدشه‌ای وارد نمی‌شود.

وی در پایان گفت: ملت مسلمان و غیور ایران، در سایه استعانت از الطاف بی‌کران الهی راه خود را در راستای آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) و رهبری مقام معظم رهبری ادامه خواهند داد.

captcha