کد خبر: 2666258
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۰
رافع خبر داد:

تداوم دریافت مشارکت‌های مردمی برای ساخت مراکز درمانی در عتبات عالیات

گروه سلامت: رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر با اشاره به جمع آوری کمک های مردمی در طرح باران مهربانی برای ساخت مراکز درمانی در عتبات عالیات، عنوان کرد: جمع آوری کمک های مردمی از طریق حساب اعلام شده و مراکز داوطلبان ادامه دارد.

فرح ناز رافع، رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از تداوم جمع آوری کمک های مردمی برای ساخت شش درمانگاه و یک بیمارستان در عتبات عالیات خبر داد و گفت: در برنامه ملی باران مهربانی خیران 10 میلیارد و 14 میلیون ریال برای اجرای این طرح ها کمک کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه 597 ایستگاه و 745 پایگاه با مشارکت دو هزارو 321 داوطلب کمک‌های مردمی را در سراسر کشور برای اجرای این طرح ها جمع‌آوری می‌کنند، گفت: هدف اولیه احداث این درمانگاه‌ها ارائه خدمت به زائران حسینی و هدف دوم خدمت به مردم عراق است.

رافع تصریح کرد: در این طرح تنها وجوه نقدی دریافت می‌شود و شهروندان می‌توانند کمک‌های خود را از طریق شماره حساب 700080004 بانک رفاه کارگران واریز کنند.

captcha