کد خبر: 2670759
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۹

برگزاری دوره تکمیلی طرح «بلاغ» با موضوع نقد وهابیت در زرگان

گروه اجتماعی: دوره تکمیلی طرح «بلاغ» با موضوع نقد وهابیت، از سوی مرکز فرهنگی ـ تبلیغی صاحب‌الامر(عج) زرگان برگزار می​شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، مرکز فرهنگی ـ تبلیغی صاحب‌الامر(عج) زرگان با هدف انسجام‌بخشی به فعالیت​های فرهنگی و مذهبی حلقه‌های دانش‌آموزی، دانشجویی و طلاب در دو بخش بانوان و آقایان و تقویت این حلقه‌ها در شهرستان باوی و مسیر شمال اهواز، اقدام به اجرای طرح «بلاغ» کرده است.

از جمله دوره‌های این طرح «نقد وهابیت» است که دوره نخست آن مهر و دوره دوم آن در آذر برگزار شد. این دوره‌ها برای دانش‌آموزان باوی، معلمان و مدیران آموزش و پرورش ناحیه 2 اهواز و شهرستان باوی، بانوان مراکز علوم اسلامی اهواز، طلاب پایه اول تا ششم، روحانیون باوی و مسیر شمال اهواز برگزار شدند و حدود 400 شرکت کننده در این دوره‌ها حضور پیدا کردند.

گفتنی است؛ دوره تکمیلی طرح «بلاغ» با موضوع نقد وهابیت 26 و 25 دی برای مدیران آموزش و پرورش و همچنین بانوان مراکز علوم اسلامی برگزار خواهد شد. طی این دوره شرکت‌کنندگان با مطالعه دو کتاب «مناظره چیست» و «حق با کیست» در آزمون  پایانی آن شرکت می‌کنند.

در این دو دوره 120 شرکت‌کننده حضور دارند.

captcha