کد خبر: 2671978
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۱
با حضور مولوی اسحاق مدنی؛

مراسم هفته وحدت در تربت جام برگزار شد + تصویر

کانون خبرنگاران نبأ/ فرزاد رشتی: مراسم گرامیداشت هفته وحدت توسط تولیت مزار شیخ‌الاسلام احمد جامی با حضور مسئولان در جمع برادران اهل تسنن و تشیع شهرستان تربت جام و حومه برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، این مراسم با حضور مولوی اسحاق مدنی، عضو شورای انقلاب فرهنگی، علی‌اصغر رشید، مشاور استاندار خراسان رضوی در امور اجتماعی، ائمه جمعه، فرماندهان نظامی و انتظامی، مسئولان ادارات و گلشاهی، نویسنده مطرح اهل تسنن استان گلستان برگزار شد.

در این مراسم وحدت‌بخش، تولیت مزار شیخ‌الاسلام احمد جامی، پس از قرائت قرآن و مولودی‌خوانی در مدح پیامبر(ص) توسط غلامحسین غفاری، گلشاهی، نویسنده و استاد حوزه و دانشگاه از استان گلستان سخنانی در رابطه با وحدت مسلمانان و کرامات پیامبر مکرم اسلام(ص) عنوان کرد.

در ادامه علی رستمی، فرماندار شهرستان تربت جام با اشاره به پیشینه وحدت در این شهرستان گفت: نشست بصیرتی در پایتخت وحدت، مایه خیر و برکت در شهرستان تربت جام خواهد بود.

علی‌‌اصغر رشید، مشاور استاندار خراسان رضوی در امور اجتماعی پس از ابلاغ پیام استاندار خراسان رضوی در مورد وحدت اسلامی و تبریک ایام گفت: بنا به مستندات قرآن کریم و سنت نبوی، احادیث ائمه اطهار(ع)، منویات امام و رهبری باید وحدت، همدلی و برادری در بین فرقه‌های اسلام ایجاد شود و همه به وحدت کلمه و عمل برسند. دشمنان اسلام همیشه از طریق رخنه در وحدت مسلمین سود بردند و هر روز توطئه‌ای جدیدی بر علیه ما طرح می کنند و مسلمانان جهان باید هوشیار و زیرک باشند و فریب این توطئه‌ها را نخورند.

رشید در ادامه افزود: وحدت برای ما مسلمانان فرصت مغتنمی است که باید با استفاده از آن ندای اسلام را به گوش جهانیان برسانیم و به یکی شدن برسیم.

رشید معاون استاندار خراسان رضوی

رشید معاون استاندار خراسان رضوی

مراسم هفته وحدت در مزار تربت جام

مراسم هفته وحدت در تربت جام

در ادامه این محفل وحدت بخش، مولوی اسحاق مدنی، عضو شورای انقلاب فرهنگی و مشاور اسبق رئیس جمهور در امور اهل تسنن با تبریک هفته وحدت و میلاد فرخنده پیامبر رحمت(ص) و امام جمفر صادق(ع) گفت: برگزاری چنین محافل وحدت بخش که برادران شیعه و سنی در کنار یکدیگر برگزار می کنند نعمتی است که خدا عطافرموده و باعث نا امیدی دشمنان می‌شود.
وی با اشاره به خصوصیات و محاسن دین اسلام گفت: دین اسلام دین اعتدال و میانه روی است و کامل بودن آن باعث سعادت دنیایی و اخروی انسانها می شود.

مولوی اسحاق‌مدنی با اشاره به جنایات افرادی مانند ریگی یا داعش که خود را به اسلام منتسب می‌کنند گفت: افرادی به اسم اسلام سر مردم را با اره جدا می کنند و کشتار جمعی راه می‌اندازند، مطمئن باشید که این افراد دست نشانده دشمنان هستند که اسلام را خراب کنند چون اسلام دین مهربانی است و از خشونت پرهیز می‌کند. داعش هیچ ربطی به اسلام و مسلمانی ندارد.

این عضو شورای انقلاب فرهنگی تصریح کرد: بزرگترین ضربه‌هایی که اسلام در طول تاریخ خورده است از سوی مسلمانانی بوده که برداشت غلطی از اسلام داشتند و خود خواستند مفسر قرآن باشند همین بزرگترین ظلم به اسلام است.

وی تاکید کرد: نمونه برداشت‌های غلط ، موضوع قیام امام حسین (ع) بود که برخی با فلسفه دفاع از اسلام سر امام حسین (ع) را بر نیزه کردند و تکبیر می گفتند و در واقع الله اکبر را ذبح کردند که این بزرگترین دلیل مظلومیت اسلام بود. مواظب فتنه ها و فتنه گران باشید اگر فتنه بیاید خشک و تر با هم می سوزاند مثل کشورهای همسایه که شیعه و سنی خوب و بد همه را کشتند. اگر مردم هوشیار عمل کنند نباید به فتنه گران اجازه رسوخ بدهند و باید همه در چهارچوب اسلام حرکت کنند تا در امان بمانند و هیچ قدرتی اجازه فتنه گری نداشته باشد.

مولوی اسحاق مدنی خاطر نشان کرد : اسلام واقعی همان سیره نبوی است که باید همگی احکام اسلام ، قرآن و منویات امام و رهبری را جامعه عمل بپوشانند .

مولوی اسحاق مدنی در تربت جام

در پایان مراسم از حجت الاسلام موسوی‌فر، امام جمعه شهرستان تربت جام، مولوی شراف الدین جامی الاحمدی(حاجی قاضی) امام جمعه اهل تسنن تربت جام ، مولوی نخل احمدی مدیرین حوزه علمیه فخرالمدارس( اهل تسنن ) و حاج آقای توسلی، مدیریت حوزه علمیه مهدیه به عنوان چهار عامل وحدت در شهرستان تقدیر شد.

در ادامه و بخش پایانی مراسم ، 4 نفر از حوزه علمیه احمدیه که  افتخار 2 مقام اول ، یک مقام دوم و یک مقام سوم بخش‌های مختلف مسابقات کشوری قرآن کریم، بین حوزه‌های علمیه و دانشجویان قرآنی کشور را برای تربت جام به ارمغان آورده بودند تجلیل به عمل آمد.

تجلیل از برترین های کش.ری مسابقات قرآنی در هفته وحدت

مراسم هفته وحدت در تربت جام

مراسم هفته وحدت در تربت جام

مراسم هفته وحدت در تربت جام

ائمه جمعه شهرستان تربت جام در مراسم هفته وحدت

مراسم هفته وحدت تربت جام

استاد غلامحسین غفاری در مراسم هفته وحدت

captcha