کد خبر: 2684151
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۲

پرداخت تمامی هزینه‌های درمانی بیماران نیازمند قم

گروه سلامت: معاون فرهنگی اجتماعی اوقاف استان قم از انعقاد تفاهم‌نامه پرداخت هزینه درمان بیماران نیازمند از محل موقوفات با دانشگاه علوم پزشکی استان قم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین علی عزیزی، معاون فرهنگی اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان قم، با بیان اینکه موقوفاتی در قم با هدف کمک به بیماران نیازمند وقف شده است، اظهار کرد: برهمین اساس و به یمن میلاد با سعادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، تفاهمی با دانشگاه علوم پزشکی قم به امضا رسید.

وی افزود: بر این اساس مقرر شده است در طول ایام سال و با معرفی دانشگاه علوم پزشکی، افراد نیازمند از محل موقوفات مرتبط، درمان شوند.

معاون فرهنگی اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان قم با بیان اینکه هزینه‌های مربوط به دارو و درمان، ویزیت و بستری طی این تفاهم نامه پرداخت می‌شوند، تصریح کرد: این کار در راستای اجرای صحیح نیت واقفان صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان قم همه تلاش خود را به‌ کار می‌گیرد تا به بهترین وجه، نیت واقفان را اجرایی کند و تفاهم مذکور هم در همین راستا به امضا رسیده است.

captcha