کد خبر: 2686427
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۰
محمدسلیمانی:

سیره عملی و نظری شهدا الگویی قابل درک برای جوانان است

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری گفت: سیره عملی و نظری شهدا الگویی کامل، صادق، قابل درک و ملموس برای جوانان ما هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، سردار رضا محمدسلیمانی، فرمانده سپاه چهارمحال و بختیاری 18 دی‌ماه در دومین یادواره شهدای شهرستان شهرکرد اظهارکرد: معرفی سیره عملی و نظری شهدا به جوانان و تبدیل این سیره به الگو برای آنان از وظایف اصلی مسئولان است که در این راستا چند حرکت عظیم صورت گرفته است.

وی افزود: جمع آوری بیش از یک هزار اثر از شهدا و تألیف آنها در قالب‌های متفاوت از جمله کتاب نخستین حرکت برای الگوسازی سیره عملی و نظری شهدا برای نسل جوان کشور است که تاکنون در همین راستا در چهارمحال و بختیاری 75 عنوان کتاب تالیف و چاپ شده است.

محمدسلیمانی خاطرنشان کرد: یکی از نیازهای جامعه ما در فضای کنونی و در مقابله با تهدیدات نرم دشمن الگو سازی برای جوانان است.

فرمانده سپاه استان چهارمحال و بختیاری شهدا را به یک الگوی صادق و قابل درک برای جوانان عنوان و خاطرنشان کرد: سیره عملی و نظری شهدا الگویی کامل، صادق، قابل درک و ملموس برای جوانان ما هستند که باید با برگزاری برنامه‌های فرهنگی متنوع این الگوی ارزشمند را به آنان معرفی کنیم.

وی به برگزاری کنگره بزرگ سرداران و 2400 شهید استان چهارمحال و بختیاری در سال 94 اشاره کرد و گفت: یادواره‎هایی که تاکنون در استان اجرا شده است زمینه‌ای برای برگزاری بزرگ‌ترین کنگره شهدا در استان بوده که امید است سال آینده بتوانیم این مراسم را باشکوه برگزار کنیم.
 

captcha