کد خبر: 2687450
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۹
ابراهیمی خبر داد؛

مجموعه دلنوشته‌های نامه‌ای به امام رضا(ع) منبع خوبی برای فیلمسازان

گروه اجتماعی: مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به تاثیر بسزای این جشنواره در نشر فرهنگ رضوی و صدور فرهنگ اسلامی، گفت: مجموعه دلنوشته‌های نامه‌ای به امام رضا(ع) منبع خوبی برای فیلمسازان و هنرمندان این عرصه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران حجت‌الاسلام عباسعلی ابراهیمی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندارن روز گذشته 18 دی ماه در آئین تنفیذ ابلاغ جشنواره بین‌المللی نامه ای به امام رضا(ع) که در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران برگزار شد، گفت: از سال‌ها  قبل جشنواره نامه‌ای به امام رضا به مازندران واگذار شد و در سال گذشته از سراسر کشور 108 هزار نامه به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.
وی افزود: از میان نامه های ارسالی به این جشنواره برخی با نظر داوران انتخاب و در کتابی با نجوای دل  که بعنوان کتاب سال نیز  انتخاب شد چاپ ومنشر شد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با بیان اینکه این جشنواره از شکل منطقه‌ای به ملی و در سال جاری از ملی به بین‌المللی ارتقا یافت، تصریح کرد: این جشنواره امسال به صورت بین‌المللی برگزار می‌شود.
وی با اشاره به تاثیر بسزای این جشنواره در نشر فرهنگ رضوی و صدور فرهنگ اسلامی، گفت: مجموعه دلنوشته‌های نامه‌ای به امام رضا(ع) منبع خوبی برای فیلمسازان و هنرمندان این عرصه است.
ابراهیمی اظهار کرد: این جشنواره متعلق به همه کسانی است که دلگویه‌های خود را به این جشنواره ارسال می‌کنند و مطمئنا با توجه به تاثیرات فرهنگی این جشنواره، صرف اعتبار در برگزاری چنین جشنواره‌ها نوعی سرمایه گذاری است.
وی ادامه داد: جشنواره نامه‌ای به امام رضا توانسته است از سوی وزارت فرهنگ و بنیاد جشنواره امام رضا(ع) در سال جاری  در سطح بین‌المللی فعالیت خود را آغاز کند.

captcha