کد خبر: 2694142
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۶

آشنائی بیشتر پلیس نیویورک با اسلام در مسجد بروکلین

گروه بین‌الملل: تعدادی از نیروهای پلیس بروکلین در نیویورک به دعوت مسجد «ایوب سلطان» بروکلین، از این مسجد دیدن کردند تا با اسلام و مسلمانان بیشتر آشنا شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «World Bulletin»، «الیاس گونن»، امام مسجد ایوب سلطان در جریان این دیدار طی سخنانی به زبان انگلیسی گفت: مسلمانان حملات و خشونت‌هایی مانند آنچه را اخیراً در پاریس اتفاق افتاد، محکوم می‌کنند.

گونن افزود: درحقیقت این حملات علیه اسلام و مسلمانان صورت می‌گیرند.

وی همچنین تأکید کرد: هر بیانیه‌ای که این اقدامات را به اسلام مرتبط کند، به اندازه همان اقدامات مخرب هستند و تبعات منفی زیادی به دنبال خواهند داشت.

«جک اشنایدر»، یکی از این مأموران پلیس که برای اولین‌بار در عمر خود از یک مسجد دیدن می‌کرد، ضمن ابراز خرسندی از فرصت شناخت مسلمانان، گفت: دعوت‌های اینچنینی برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است.

پس از گوش دادن به سخنان امام مسجد، افسران پلیس در بخشی جداگانه در طبقه دوم مسجد اطلاعاتی در مورد نماز خواندن و عبادت مسلمانان کسب کردند.

captcha