کد خبر: 2695225
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۴
دهقانی:

معرفی منجی در غرب، قربانی اهداف سیاسی گروه‌های تندرو است

گروه اندیشه: در حالی‌که ما عقیده داریم مهدی موعود(عج) با آمدن خود نظم و آرامش جهانی را برقرار می‌کند، برخی تندروهای غربی تلاش می‌کنند تا منجی مسلمانان را در تقابل با منجی غرب نشان داده و اهداف سیاسی خود را دنبال کنند.

حجت‎الاسلام زهیر دهقانی، مسئول گروه غرب و مهدویت مرکز تخصصی مهدویت قم در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به نوع نگاه غرب و اعتقاد آنان به منجی آخرالزمان، اظهار کرد: برخی از نگاه دینی به تقسیم‌بندی نوع نگاه غرب به منجی پرداخته‌اند که بر اساس آن، کاتولیک‌ها، یک گروه از معتقدان به منجی در غرب هستند که عقیده دارند مسیح در آخرالزمان آمده و با نجات جامعه، ملکوت الهی را برقرار می‌کند که در این دیدگاه نجات زمین توسط منجی، فرازمینی است.
وی افزود: در این میان، پروتستان‏‌ها به‌ویژه پروتستان‎های افراطی، با در دست داشتن بیش از 170 شبکه تلویزیونی، رادیویی و ماهواره‎ای شیوه خاصی از مهدویت را تبلیغ کرده و برپایه اسلام‎ستیزی و مبارزه با تفکر مهدویت، سعی دارند تلقین کنند که با آمدن مسیح یک حکومت زمینی هزارساله برقرار می‎شود.
حجت‎الاسلام دهقانی تصریح کرد: در دیدگاه اوانجلیسم مسیحی، آمدن منجی با جنگ و خونریزی با ضدمسیح همراه است و در همین راستا حمایت از اسرائیل و زمینه‎سازی برای تشکیل حکومت در فلسطین به‌عنوان سرزمین موعود را شاهد هستیم.

دیدگاه، اسلام به منجی دیدگاهی متعالی است
وی با بیان این‌که مهدویت و اعتقاد به منجی در تعالیم اسلامی یک دیدگاه متعالی است، گفت: در حالی‌که ما عقیده داریم مهدی موعود(عج) با آمدن خود نظم و آرامش جهانی را در سایه حکومت عدل الهی برقرار می‌کند، برخی تندروها، به‌ویژه غربی‎های تندرو تلاش می‌کنند تا منجی مسلمانان را در تقابل با منجی غربی‌ها نشان دهند.
حجت‏الاسلام دهقانی اظهار کرد: این عمل غرب برای رسیدن آن‎ها به اهداف سیاسی خود در دنیای غرب بوده و تلاش می‎کنند تا با دامن زدن به اسلام‌هراسی، این طور ادعا کنند که حضرت مسیح(ع) که در دیدگاه اسلامی، به همراه حضرت مهدی(عج) ظهور می‌کند، یک پیامبر دروغین است.
مسئول گروه غرب و مهدویت مرکز تخصصی مهدویت قم گفت: این گروه با دست‎مایه قرار دادن برخی از آیات کتاب مقدس و حتی با نگارش بیش از 15 عنوان کتاب که بعد از 11 سپتامبر افزایش یافته و بعد از جنگ عراق به اوج رسید، به این مسئله دامن می‎زنند.

لزوم بهره‌مندی از ابزار رسانه در معرفی منجی بشریت
این کارشناس مسائل مهدوی در پایان با تأکید بر این که ما آن طور که باید از قدرت رسانه و ابزار موجود در این حوزه برای معرفی منجی از نگاه اسلام تلاش نکرده‌ایم، تصریح کرد: لازم نیست در برابر منجی‌گرایی غرب بایستیم بلکه با معرفی صحیح منجی می‎توانیم حقانیت آن را ثابت کرده و به خوبی دل‎های بیدار و واقع‌بین را به این حوزه هدایت کنیم و تبیین کنیم که منجی اسلام فقط به دنبال تشکیل حکومت عدل برای مسلمانان نیست بلکه اهل جهان را دعوت به صلح و دوستی می‎کند.

captcha