کد خبر: 2699704
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۲

تربیت ‌مربی آموزشیار قرآن در مؤسسه حجت خاتم ماهشهر

گروه فعالیت‌های قرآنی: دوره تربیت مربی آموزشیار قرآن کریم از ۲۱ دی ویژه بانوان در شهرستان ماهشهر آغاز شده است.

فاطمه مکوندی، مدیر مؤسسه قرآنی حجت خاتم شهرستان ماهشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با اعلام این خبر اظهار کرد: این دوره آموزشی قرآن از روز گذشته 21 دی آغاز شده است.

وی با اشاره به اینکه دوره تربیت مربی آموزشیار قرآن کریم ویژه بانوان تدوین شده است، گفت: در حال حاضر 25 بانو در این دوره قرآنی، آموزش‌های مربوطه را سپری می‌کنند.

مکوندی افزود: افراد حاضر در دوره آموزشی سطح 3 قرائت قرآن کریم را گذرانده و سپس در آزمون ورودی این دوره موفق به کسب نمره حدنصاب قبولی شده‌اند.

مدیر مؤسسه قرآنی حجت خاتم شهرستان ماهشهر با بیان اینکه تدریس این دوره را آزاده محسنی، گیتا ثمرانی و حجت‌الاسلام سید علی رضوی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بندرماهشهر بر عهده دارند، گفت: دوره تربیت مربی آموزشیار قرآن کریم (ویژه بانوان) دو ماه به طول می‌انجامد.

مکوندی عنوان کرد: در این دوره قرائت قرآن کریم، روش تدریس روخوانی و روانخوانی و احکام به شرکت‌کنندگان آموزش داده می‌شود.

captcha