کد خبر: 2700874
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۰
امرائی خبر داد:

چاپ نسخه جیبی «مفاتیح‌الحیات» در دستور کار نشر اسراء

گروه ادب: مدیر انتشارات بین‌المللی اسراء از چاپ نسخه جیبی «مفاتیح‌الحیات» توسط این انتشارات خبر داد.

مصطفی امرائی، مدیر انتشارات بین‌المللی اسراء در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌‌المللی قرآن (ایکنا) درباره کتاب «مفاتیح‌الحیات» گفت: تاکنون 179 چاپ از کتاب «مفاتیح‌الحیات»، اثر آیت‌الله‌العظمی جوادی‌آملی از سوی انتشارات بین‌المللی اسراء منتشر شده است و آخرین شماره از چاپ این اثر در 20 هزار نسخه منتشر شده و قیمت آن از 145 هزار به 175 هزار ریال افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه در هر نوبت از چاپ این کتاب، 5000 نسخه منتشر می‌شود، افزود: این کتاب معرفی کننده سبک زندگی دینی است و علاقه‌مندان می‌توانند از بخش‌های گوناگون آن در زندگی فردی و اجتماعی خود بهره‌مند شوند و و تاکنون نیز استقبال خوبی از این کتاب شده است.

امرائی ادامه داد: اسقبال خوب از کتاب «مفاتیح‌الحیات»، مرکز چاپ و نشر اسراء را بر آن داشته است که چاپ نسخه جیبی «مفاتیح الحیات» را در دستور کار خود قرار دهد و به زودی این اثر روانه بازار نشر خواهد شد.

مدیر انتشارات اسراء در ادامه بیان کرد: مرکز بین‌المللی نشر اسراء کتاب «مفاتیح‌ الحیات» هشت شماره دیگر از این اثر را در دست چاپ دارد و به زودی به چاپ 188 می‌رسد.

بر اساس این گزارش، حضرت آیت‌الله جوادی آملی این اثر را در پنج بخش بیان کردند که بخش اول به «تعاملات انسان با خود» که درباره تکبر، تدبر، یادگیری و دانش‌اندوزی است، همچنین بخش دوم این کتاب به «یادگیری و دانش‌اندوزی» اختصاص دارد که این مرجع عالیقدر در این بخش به اهمیت دانش‌اندوزی، یادگیری علوم مورد نیاز، آداب تعلیم و تعلم و برخی از علوم مورد نیاز پرداخته است.

فصل سوم کتاب «مفاتیح‌الحیات» به «کار و تلاش» مربوط می‌شود که در این بخش اهمیت کار و تلاش، کارگری انبیاء و امامان، سحرخیزی و کار و مدیریت در کار بیان شده است. فصل چهارم به «حفظ تن و حرمت اضرار به نفس» اختصاص دارد که اهمیت حفظ جان و سلامت، عوامل سلامت، پرهیز از آسیب رساندن به بدن، پیشگیری از بیماری‌ها، برخی از شیوه‌های درمان و پرهیز از درمان با حرام از بخش‌های این فصل به شمار می‌رود.

بخش دوم کتاب «مفاتیح‌الحیات» به «تعامل انسان با همنوعان» بخش سوم به «تعامل مردم و نظام اسلامی»، بخش چهارم به «تعامل انسان با حیوان» و بخش پایانی به «تعامل انسان با خلقت زیست محیطی» اختصاص داشته که در بخش پایانی نکاتی درباره آب و هوا و خاک حاصلخیز، درختکاری و جنگل‌ها، فضای سبز و مراتع و باد و باران نیز بیان شده است. 

captcha