کد خبر: 2705124
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۰

انقلاب اسلامی ایران، نماد نسیم پربرکت الهی در عصر حاضر است

گروه سیاسی: امام جمعه موقت زنجان با اشاره به حدیث نبوی «همانا در طول عمر شما، نسیم‌های الهی وزیدن می‌گیرد، پس بیدار باشید و خود را در معرض این نسیم‌ها قرار دهید.»، گفت: در عصر حاضر، انقلاب اسلامی ایران، نماد نسیمی الهی است که اسلام را در کشور ماندگار کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، حجت‌الاسلام سید‌رضا موسوی، امام جمعه موقت زنجان پیش از ظهر امروز، 23 دی در جلسه کمیته مراسم ستاد دهه فجر استان زنجان که در سالن شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان، با اشاره به آیات ابتدایی سوره مبارکه فجر که در آن آمده است: «وَالْفَجْرِ، وَلَیَالٍ عَشْرٍ: سوگند به سپیده‌دمان و به شب‌هاى دهگانه»، گفت: مفسران برجسته قرآن کریم، بیش از 30 تفسیر در باب این آیات الهی بیان داشته‌اند.
وی افزود: علامه شهید‌مطهری، یکی از معانی تفسیری این آیات متبرک را این‌گونه معرفی می‌کند که در هر عصری، فجر و جنبشی ایجاد می‌شود که در آن حق پیروز و باطل نابود می‌شود و این فجر در عصر حاضر، همان پیروزی انقلاب اسلامی است که طبق آیات قرآن کریم نیز از ورود امام راحل به کشور در 12 بهمن‌ماه 1357 تا پیروزی انقلاب، 10 روز به طول انجامید.
امام جمعه موقت زنجان اظهار کرد: این «َالْفَجْرِ» در عصر حاضر همان انقلاب و این «َلَیَالٍ عَشْرٍ» نیز شب‌های ده‌گانه از 12 تا 22 بهمن‌ماه است که در آن نظام اسلامی ایران به پیروزی و ملت به سعادت رسیدند.

انقلاب اسلامی ایران، مایه عزت ملت است
حجت‌الاسلام موسوی با اشاره به حدیث نبوی «اِنَّ لِرَبِّکُمْ فِی أَیّامِ دَهْرِکُمْ نَفَحاتٌ أَلا فَتَعَرّضُوا لَها: همانا در طول عمر شما، نسیم‌های الهی وزیدن می‌گیرد، پس بیدار باشید و خود را در معرض این نسیم‌ها قرار دهید.»، تصریح کرد: در عصر حاضر، انقلاب اسلامی ایران، نماد نسیمی الهی است که به برکت وجود امام راحل وزیدن گرفت و در سایه عنایت خدا و همراهی ملت، با پیروزی خود اسلام را در کشور ماندگار کرد.
وی ابراز کرد: مردم باید شکرگذار این نعمت الهی بوده و همواره نگهبان ارزش‌ها و آرمان‌های آن باشند، چراکه انقلاب اسلامی ایران، مایه عزت ملت است و نه تنها باید ایام پیروزی آن را گرامی بداریم، بلکه در طول سال نیز باید در برابر توطئه‌های دشمن از آن پاسداری کنیم تا دشمن را مأیوس گردانیم.
رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان زنجان تأکید کرد: این انقلاب بر پایه خون شهدا بنا نهاده شده و هر فرد باید به نوعی دین خود را به شهدا ادا کند و برای بزرگداشت یاد روزهای پیروزی انقلاب، تمام توان خود را بگذارد.

لزوم ارائه تصویری هنرمندانه از حضور مردم در دهه فجر
در ادامه این جلسه، سید‌سعید حسینی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: ایام فرخنده و مبارک دهه فجر، یادآور شکوه، عظمت و جان‌فشانی‌های مردم در سال 1357 و پیش از آن از سال 1342 به بعد است که با رهبری‌های داعیانه امام خمینی(ره) و جانشینی و رهبری مقام معظم رهبری تاکنون زنده مانده است.
وی افزود: برگزاری مراسم گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر، بهانه‌ای برای تجدید میثاق با ولایت و نیروهای انقلابی است که خط و راه امام خمینی(ره) را ادامه داده و عزت کشور را در مقابل دیدگان جهانیان به نمایش گذاشته‌اند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان با تأکید بر حساسیت برگزاری ویژه‌برنامه‌های دهه مبارک فجر، عنوان کرد: لازم است که تمامی دستگاه‌های جرایی در راستای برگزاری برنامه‌های بانشاط در این دهه مبارک، سعی کنند تا جوانان و اقشار مختلف مردم حضوری باشکوه در آن داشته باشند.
حسینی تصریح کرد: این مراسم مسلماً چهره انقلاب را به جهانیان معرفی خواهد کرد و باید در راستای ارائه تصویری هنرمندانه از حضور مردم در جهت حمایت از انقلاب اسلامی ایران بکوشیم.
وی با اشاره به برخی اقدامات دستگاه‌های اجرایی استان در دهه فجر امسال، گفت: برنامه‌های دهه فجر امسال از ساعت 9:33 روز 12 بهمن‌ماه در استان آغاز می‌شود و در ابتدا نمایندگانی از اقشار مخلف مردم با امام جمعه زنجان برای تجدید میثاق با ولایت و انقلاب دیدار خواهند داشت.

لزوم اجرای برنامه‌های تبیینی انقلاب اسلامی ویژه جوانان و نوجوانان
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: تجدید پیمان با شهدا در گلزارهای شهدای استان، نصب طاق نصرت در مسیر راهپیمایی 22 بهمن، نصب پرچم‌های انقلابی بر روی ناوگان حمل و نقل عمومی استان، برپایی رژه موتورسواران در روز 22 بهمن، ویزیت رایگان بیماران توسط دانشگاه علوم پزشکی، گلباران مزار شهدا و برگزاری جشن‌های شهرستانی انقلاب، از جمله این برنامه‌هاست.
مسعود رمرودی، معاون فرهنگی سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان نیز در ادامه این جلسه، با تأکید بر لزوم اجرای برنامه‌های تبیینی انقلاب اسلامی ایران ویژه جوانان و نوجوانان، ابراز کرد: هادیان فرهنگی و سیاسی سپاه استان آمادگی برگزاری این برنامه‌های تبیینی را در بین نوجوانان و جوانان استان را دارند.
در ادامه جلسه، ناصر میرزایی، رئیس اداره تبلیغات و انتشارات اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با اشاره به این‌که تمامی پرچم‌های مزار شهدا در گلزارهای شهدای شهری و روستایی استان در دهه فجر تعویض خواهد شد، اظهار کرد: برگزاری آئین مهمانی لاله‌ها، دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران انقلاب، برگزاری یادواره شهدا در مدارس، دانشگاه‌ها و مساجد استان و برگزاری جشن انقلاب در 48 حسینیه شهید استان، از جمله دیگر برنامه‌های این نهاد در ایام دهه فجر امسال است.
ابراهیم قاسمی، معاون توسعه مدیریت و منابع اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان نیز در پایان این جلسه یادآور شد: برگزاری برنامه‌های مشارکتی در شهرستان‌ها، برگزاری شب شعر انقلاب در شهرستان‌ها، برپایی نمایشگاه‌های کتاب با بخش ویژه انقلابی، برگزاری مسابقات مفاهیم قرآن کریم در مؤسسات قرآنی و همچنین افتتاح 30 کانون فرهنگی ـ هنری در مساجد استان، از جمله برنامه‌های این نهاد در دهه مبارک فجر امسال است.

captcha