کد خبر: 2706265
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۲

اعلام فراخوان صدور کارت صلاحیت طراحان پارچه و لباس در استان مرکزی

گروه اجتماعی: مدیرکل ارشاد استان مرکزی از اعلام فراخوان صدور کارت صلاحیت طراحان پارچه و لباس در استان خبر داد.

حسین شاکری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت:  براساس بند ٢بخش الف ماده ٧ آئین‌نامه اجرایی قانون ساماندهی مد و لباس و به‌منظور ساماندهی فرهنگی و هنری طراحان پارچه و لباس کشور، دبیرخانه کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور از طراحان پارچه و لباس کشور برای دریافت کارت صلاحیت طراحان دعوت می‌شود.

وی افزود: بر اساس فراخوان صادر شده، شناسایی و تکمیل بانک اطلاعات جامعه مد و لباس کشور، ساماندهی و برنامه‌ریزی در خصوص رفع مشکلات و انجام حمایت‌های لازم از طراحان، کمک به ارتقاء سطح علمی و ایجاد زمینه همکاری و تعامل با بخش صنعت و واحدهای تولیدی، تعریف جایگاه و دفاع از حقوق طراحان در چرخه تولید کشور و استفاده از ظرفیت آنان در حوزه تولید، هماهنگ ساختن و فعال کردن تشکیلات مربوط به جامعه طراحان حوزه مد با دیدگاههای قانونی ساماندهی مد و لباس در جهت ترویج نمادها و الگوهای پارچه و لباس اسلامی  ایرانی از جمله اهداف این طرح ذکر شده است.

شاکری ادامه داد: در زمینه صدور کارت صلاحیت طراحان پارچه و لباس و به منظور تسهیل شرایط دریافت فرمهای مربوط به فراخوان پیش گفته فایل دیجیتال فرم‌های درخواست صدور کارت در قالب pdf از طریق سایت معاونت امورهنری در بخش مد و لباس اسلامی ایرانی، گزینه دریافت فرم‌ها در کنار صفحه قابل دریافت است.

این مقام مسئول در پایان، یادآور شد: هنرمندان و طراحان فعال در حوزه پارچه و لباس می‌توانند برای اطلاع از جزئیات شیوه‌نامه صدور کارت صلاحیت طراحان پارچه و لباس به سایت بنیاد ملی مد و لباس اسلامی  ایرانی مراجعه نمایند.

captcha