کد خبر: 2708593
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۴

کتاب «قلمی برای خورشید» در ایلام منتشر می‌شود

گروه هنر: مسئول نمایندگی جشنواره ملی فرهنگی ـ هنری امام رضا(ع) در ایلام از مستندسازی آثار هشتمین جشنواره ملی رضوی در قالب مجموعه کتاب «قلمی برای خورشید» در این استان خبر داد.

حمدالله نوروزی، مسئول نمایندگی جشنواره ملی فرهنگی - هنری امام رضا(ع) در ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، اظهار کرد: مستندسازی آثار هشتمین جشنواره ملی رضوی به پایان رسیده و در آینده نزدیک در قالب مجموعه کتاب «قلمی برای خورشید» توسط انتشارات زانا منتشر می‌شود.
وی با بیان اینکه این کتاب شامل آثار برتر جشنواره ملی خاطره‌نویسی و سفرنامه نویسی رضوی است که شهریورماه امسال در ایلام برگزار شد، گفت: 16 اثر برگزیده در دو رده سنی بالای 18سال و زیر 18سال آیین اختتامیه سومین جشنواره ملی فرهنگی، هنری امام رضا(ع) در این کتاب چاپ شده است.
مسئول نمایندگی جشنواره ملی فرهنگی-هنری امام رضا(ع) در ایلام، افزود: این کتاب با حمایت بنیاد بین‌المللی جشنواره فرهنگی-هنری امام رضا(ع)، معاونت فرهنگی وزارت ارشاد و این اداره کل چاپ و منتشر می‌شود.
نوروزی یادآور شد: جشنواره فرهنگی-هنری امام رضا(ع) همه ساله در دهه کرامت به صورت همزمان در رشته‌های مختلف در استان‌های مختلف کشور برگزار می‌شود.

captcha