کد خبر: 2708713
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۸

گزارش ایکنا از جشنواره رسانه‌ای «شهید ثامنی» در استان مرکزی

گروه اجتماعی: همایش بسیج و رسانه و جشنواره رسانه‌ای شهید محمد مهدی ثامنی در سالن اجتماعات پالایشگاه امام خمینی(ره) شازند برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، سرهنگ محسن گلشن‌زاده، معاون هماهنگ کننده سپاه روح‌الله استان مرکزی امروز، 24 دی در جشنواره رسانه‌ای شهید محمد مهدی ثامنی در سالن اجتماعات پالایشگاه امام خمینی(ره) شازند در تشریح رسالت بسیج، گفت: حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی از مهمترین مأموریت‌ها و رسالت‌های سپاه و بسیج است.

وی با اشاره به روحیه انعطاف‌پذیری بسیج و سپاه بیان کرد: بسیج و سپاه از یک تفاوت اساسی با سایر ارتش‌های دنیا برخوردارست و آن هم این است که می‌خواهد از هویت دینی و ملی کشور دفاع کند و به همین منظور نیز در همه زمینه‌ها از انعطاف لازم برخوردار است.

 گلشن‌زاده با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب و امام راحل درباره بسیج و سپاه خاطر نشان کرد: کلیه مأموریت‌های اعتقادی، دینی و عقیدتی بسیجیان و سبزپوشان سپاه در کلام ارزشمند امام راحل تبیین شده است و در واقع بسیج در جای جای تاریخ انقلاب اسلامی از خود لوح و برگ زرینی را به یادگار گذاشته و شش رسالت اصلی و عمده را بر عهده دارد.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه روح الله استان در ادامه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، تشکیل ارتش 20 میلیونی و دفاع همه جانبه، ترویج و تبیین فرهنگ و تفکر بسیجی و تقویت پاسداری از هویت دینی و ملی، کمک به افزایش کارآمدی نظام، مشارکت در سازندگی و توسعه مادی و معنوی کشور و... را از جمله این رسالت‌ها و مأموریت‌ها عنوان کرد.

وی با اشاره به نقش حساس و کلیدی بسیج در دوران دفاع مقدس، عرصه‌های مختلف سازندگی، علمی و بهداشتی کشور افزود: بسیج در دوران دفاع مقدس مظلومانه و زاهدانه درخشیده و با ترک لذایذ دنیوی در مقابل دشمنان تا دندان مسلح ایستادگی کرد و اجازه نداد ذره‌ای از خاک کشور به اشغال دشمنان درآید.

گلشن‌زاده، تربیت و معرفی الگوهای علوی و فاطمی در حوزه‌های مختلف با قدرت اثرگذاری مثبت را از دیگر اهداف و مأموریت‌های سپاه و بسیج برشمرد و گفت: اگر زنان و دختران ما در مسیر حضرت حق و اولیای الهی حرکت کنند کشور در مقابل هجمه‌های دشمنان از لحاظ اعتقادی و معنوی بیمه خواهد شد.

وی در ادامه بر لزوم ترویج و تعمیق فرهنگ و تفکر بسیجی در جامعه تأکید کرد و گفت: امام راحل می‌فرمایند: اگر در کشور ندای بسیج و تفکر بسیجی طنین‌انداز شود چشم طمع دشمنان از آن دور خواهد ماند؛ وگرنه هر لحظه باید منتظر حادثه بود.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه روح الله استان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید ثامنی از رسانه‌ها به عنوان پیام رسانان فرهنگ دفاع مقدس نام برد و خاطرنشان کرد: رسانه‌ها در دوران دفاع مقدس نقش فعالی داشتند و افراد بسیاری نیز از این قشر به درجه رفیع شهادت نایل شدند و در آن دوران اگر رسانه‌ها نبودند؛ قطعاً پیام دفاع مقدس در جهان طنین‌انداز نمی‌شد.

به گزارش ایکنا، ابوالفضل فخرالاسلام، مدیر مسئول هفته‌نامه شمس استان نیز در این همایش در بررسی تفاوت‌های اسلام آمریکایی و اسلام ناب محمدی(ص) گفت: تبیین چهره پلید آمریکا و شگردها و زوایای پنهان آن برای جامعه به ویژه نسل جوان یکی از وظایف رسانه‌هاست تا مردم ما اسیر تبلیغات پر زرق و برق آنها نشوند.

وی در تشریح تفاوت اسلام آمریکایی و اسلام ناب محمدی(ص) گفت: در بررسی تاریخ معاصر برای اولین بار حضرت امام راحل بودند که با ظرافت، بصیرت و دوراندیشی اسلام آمریکایی و ابعاد آن را شناسایی و تشریح کرده و به مردم هشدار دادند و در واقع این حضرت امام بودند که اسلام ناب محمدی(ص) و اسلام آمریکایی را وارد ادبیات سیاسی کردند و در پیام‌های مختلف از جمله قطعنامه 598 اسلام آمریکایی را برای جامعه تبیین کردند.

فخرالاسلام ادامه داد: لیکن با این وجود متأسفانه هنوز برای بسیاری از ملت‌های اسلامی مرز بین اسلام آمریکایی، پابرهنگان و مقدس نماهای محجر و اسلام ناب محمدی(ص) کاملاً مشخص نشده است و روشن ساختن این حقیقت که ممکن نیست در یک مکتب و آیین دو فکر متضاد وجود داشته باشد از واجبات سیاسی بسیار مهمی است و اصحاب رسانه در این راستا و عمل به آن نقش مهمی بر عهده دارند.

مدیر مسئول هفته نامه شمس استان در پایان با اشاره به اینکه در اسلام ناب محمدی(ص) دین و سیاست با یکدیگر عجین شده است اظهار کرد: حضرت امام راحل عدالت‌خواهی، ظلم‌ستیزی و مبارزه با استکبار و ساده‌زیستی را مهمترین ویژگی‌های اسلام ناب محمدی(ص) و اسلام سرمایه‌داری، راحت‌طلبی، فرصت‌طلبی، جدایی دین از سیاست، سکوت و سازش، اسلام در خدمت سیاست‌های استکبارو طاغوت و ... را از ویژگی‌های اسلام آمریکایی معرفی می‌کنند.

همچنین در این جشنواره از جمعی از خانواده‌های معظم شهدا به ویژه شهدای رسانه استان با اهدای لوح تقدیر و جوایز نفیس تجلیل شد.

یادآور می‌شود؛ در پایان این جشنواره نمایندگان خبرگزاری‌های ایکنا، ایرنا و فارس استان مرکزی، جمعی از پیشکسوتان عرصه رسانه، فعالان عرصه رسانه، نشریات و مطبوعات استانی به پاس تلاش در راستای انعکاس اخبار با اهدای لوح تقدیر تجلیل و تندیس این جشنواره نیز به نمایندگان خبرگزاری‌های ایکنا، ایرنا و فارس اهدا شد.

captcha