کد خبر: 2714872
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۵
رئیس جمهور در دیدار با جانباز بصام‌تبار:

عزت و عظمت کشور مرهون شهدا و جانبازان است

گروه جهاد و حماسه: رئیس جمهور به صورت سرزده در منزل جانباز ۷۰ درصد سیدشهاب‌الدین بصام تبار حضور یافت و ضمن دلجویی از وی از ایثار و فداکاری این جانباز سرافراز و خانواده وی تجلیل کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در دیدار با جانباز ۷۰ درصد سیدشهاب‌الدین بصّام تبار که در فضایی بسیار صمیمی و دوستانه برگزار شد، فداکاری و ایثار جانبازان را اقدامی بسیار بزرگ و ارزشمند توصیف کرد و اظهار کرد: خدمت به ایثارگران و جانبازان و خانواده آنها را برای خود افتخار می‌دانیم، چرا که شما در راه رضای خدا و برای دفاع از کشور و مردم هستی و جان خود را در راه انقلاب و اسلام در طبق اخلاص قرار دادید.

وی افزود: امروز اگر در دنیا از عظمت و عزت برخوردار هستیم به خاطر ایثار فداکاری، ایستادگی و مقاومت همه کسانی است که در صحنه و دوران دفاع مقدس حضور داشتند.

روحانی تصریح کرد: اگر در آن دوران در برابر دشمن سر خم کرده و ایستادگی انجام نمی‌شد، امروز چیزی از انقلاب و کشور باقی نمانده بود؛ از این رو همه داشته‌هایمان در سایه دفاع مقدس است.

رئیس جمهور همچنین ایثار و فداکاری همسران جانبازان را اقدامی به مراتب ارزشمندتر و قابل تجلیل دانست و خطاب به همسر این جانباز سرافراز بیان کرد: اینکه داوطلبانه به صحنه ایثار و فداکاری قدم گذاشته و راه خدمت به یک جانباز را انتخاب کرده‌اید، بی‌تردید ازجایگاه بسیار بالا و ارزشمندی برخوردار بوده و بدون شک در اجر ایثارگران سهیم هستید.

در این دیدار که حجت‌الاسلام والمسلمین شهیدی نماینده ولی فقیه، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز حضور داشت، لوح تقدیری از سوی روحانی به خانواده این جانباز تقدیم شد.

گفتنی است، سیدشهاب الدین بصام تبار در سن ۲۱ سالگی و در عملیات والفجر ۸ در منطقه جزیره ام‌الرصاص به درجه رفیع جانبازی نائل آمد.

captcha