کد خبر: 2717107
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۶

بررسی حمایت‌های قانونی از قاریان و مدرسان قرآن در «افق»

گروه فعالیت‌های قرآنی: در برنامه امروز «افق»، حمایت‌های قانونی از قاریان و مدرسان قرآن کریم مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) برنامه رادیویی افق که روزهای شنبه هر هفته با هدف پی‌گیری مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه قرآنی از رادیو قرآن پخش می‌شود، امروز، 27 دی‌ماه به بحث و بررسی پیرامون حمایت‌های قانونی از قاریان و مدرسان قرآن کریم می‌پردازد.
در برنامه امروز افق که از ساعت 14:15 به مدت یک ساعت به روی آنتن رادیو قرآن خواهد رفت، احمد ابوالقاسمی، قاری بین‌المللی قرآن حضور داشته و به بیان مطالبی درباره حمایت‌های قانونی از قاریان و مدرسان قرآن کریم می‌پردازد و نقاط قوت و ضعف این حمایت‌ها را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد.
در بخشی از برنامه امروز افق، سیدعلی سرابی قائم مقام شورای عالی قرآن میهمان تلفنی برنامه خواهد بود تا درباره چهارمین دوره طرح ارزیابی قاریان و مدرسان قرائت قرآن که فراخوان آن به تازگی از سوی شورای عالی قرآن اعلام شده است مطالبی را عنوان کند.
حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه میهمان تلفنی دیگر برنامه افق خواهد بود تا در آغاز فعالیت مدیریتی خود مطالبی را عنوان کند.
یادآور می‌شود، برنامه رادیویی افق کاری از گروه قرآن، اطلاع‌رسانی و فضای مجازی رادیو قرآن است که با اجرای کارشناسی محمدرضا پورمعین از رادیو قرآن پخش می‌شود.

captcha