کد خبر: 2722691
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۲

برگزاری محافل انس با قرآن جامعه قاریان خرمشهر

گروه فعالیت‌های قرآنی: محافل انس با قرآن جامعه قاریان شهرستان خرمشهر با هدف برطرف کردن اشکالات و ارتقا سطح معلومات قرآنی قاریان در حال برگزاری است.

ابراهیم مجدمی مسئول جامعه قاریان شهرستان خرمشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، بیان کرد: این محافل یکشنبه‌ شب‌ها با حضور 150 قاری ممتاز در فاطمیه کوی مبارز شهرستان خرمشهر در حال برگزاری است.

وی با اشاره به اینکه قاریان در این محافل به قرائت یک صفحه از قرآن کریم به سبک ترتیل می‌پردازند، گفت: آیات شاخص‌ همان صفحه تفسیر و از نظر نکات تجویدی و نغمات قرآنی بررسی می‌شود.

مجدمی در ادامه از برگزاری کلاس حفظ قرآن کریم برای نوجوانان و جوانان نابینا شهرستان خرمشهر خبر داد و گفت: این کلاس‌ها به صورت هفتگی و با حضور 30 قرآن‌آموز نابینا در حال برگزاری است.

یادآور می‌شود، ابراهیم مجدمی مسئول جامعه قاریان شهرستان خرمشهر از ابتدای سال با حضور در محافل قرآنی «جمعیه نورالمبین القرآنیه» در شهر تنومه استان بصره، کربلا صحن امام حسین(ع) و شهر حر ریاحی، حسینیه اباالفضل العباس(ع) به ارائه آموزش‌های قرآنی می‌پردازد.

captcha