کد خبر: 2729186
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۶

امضای تفاهم‌نامه همکاری اوقاف و میراث فرهنگی برای عمران بقاع متبرکه ایلام

گروه اجتماعی: مدیران کل اوقاف و میراث فرهنگی ایلام، تفاهم نامه همکاری در راستای عمران بقاع متبرکه و امام‌زادگان این استان را امضا کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان ایلام، امروز، 29 دی‌ماه در نشستی که با حضور مدیران کل ادارات اوقاف و میراث فرهنگی استان برگزار شد، ضمن انعقاد و امضای تفاهم‌نامه همکاری بر تسریع در روند ساخت و سازهای عمرانی بقاع متبرکه تأکید شد.
در این نشست مقرر شد در سال 94 اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری اعتباراتی جهت تعمیر و مرمت بقاع متبرکه و امامزادگان سیدصلاح‌الدین محمد(ع)، مهدی صالح(ع) و سید ابراهیم(ع) بردی که هر سه بقعه دارای قدمت تاریخی فراوان هستند، اختصاص  دهد.
همچنین مدیر کل میراث فرهنگی ایلام در جهت اختصاص اعتباری بالغ بر یک میلیارد ریال برای تسطیح محوطه امامزاده سیدعبدالله(ع) ایوان و همچنین یک میلیارد ریال دیگر برای آبرسانی به بقعه امامزاده ابراهیم قتال(ع) دهلران قول مساعد داد.
در پایان این نشست بر همکاری مستمر و برنامه‌ریزی دو دستگاه برای اجرای هرچه بهتر طرح آرامش بهاری در ایام نوروز در آستان مقدس امامزادگان(ع) این استان تاکید شد.

captcha