کد خبر: 2734307
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۱

پیام دوکلمه‌ای نصرالله به شهرک‌نشینان؛ پناهگاه‌ها را آماده کنید!

گروه بین‌الملل: دبیرکل حزب‌الله لبنان در پیامی دوکلمه‌ای به صهیونیست‌ها هشدار داده و اعلام کرده است: پناهگاه‌هایتان را مجهّز کنید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری المنار لبنان، در پی حمله اخیر نظامیان صهیونیست به مجاهدان مقاومت و حزب‌الله در بلندی‌های جولان، شب گذشته، 29 دی، سید‌حسن نصرالله، دبیرکل جنبش مقاومت اسلامی لبنان(حزب‌الله) خطاب به صهیونیست‌ها تنها به این دو کلمه بسنده کرد که به زبان عربی وعبری نوشته شده «جهزوا ملاجئکم! / חָמוּשׁ מקלטים» (پناهگاه‌هایتان را آماده کنید).
 
این پیام که بدون هیچ توضیحی و به دو زبان عبری وعربی با عکسی از دبیرکل حزب‌الله بر روی خروجی سایت شبکه المنار قرار گرفته، در واقع اعلام جنگ نصرالله به رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود.
 
به نوشته المنار، یاران مقاومت در لبنان و دیگر کشورها در انتقال این پیام فعال بوده‌اند و این لینک از شب گذشته تا کنون در سایت‌ها و وبلاگ‌ها بیش از 12 میلیون بار دیده شده است.


 
یکشنبه شب، 28 دی‌ماه، حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که گروهی از نیروهای مجاهد این حزب هنگام بازدید از شهر «مزرعه الامل» در منطقه قنیطره، هدف حمله موشکی بالگرد دشمن صهیونیستی قرار گرفتند و به شهادت رسیدند.

captcha