حجتالاسلام سیدمحمد موسوی، امام جمعه سلماس در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، در رابطه با عمل ناپسند تهمتزدن به دیگران اظهار کرد: تهمتزدن به دیگران بهخصوص به افراد مؤمن از گناهان کبیره مطرح شده در دین مبین اسلام است که ضعف ایمان، حسادت، تکبر و غرور زمینهساز ظهور و بروز این عمل زشت هستند.
وی ادامه داد: رواج تهمت در جامعه موجب از بین رفتن انس و الفت میان خانوادهها و آشنایان و بیاعتمادی افراد نسبت به یکدیگر میشود و به جهت اینکه در دین اسلام به حفظ آبروی فرد مؤمن تأکید بسیاری شده است انجام آن جامعه اسلامی را در معرض خطرات بسیاری قرار میدهد.
حجتالاسلام موسوی با بیان روایات قرآنی افزود: با توجه به اینکه تهمتزدن به بیگناه از زشتترین کارهای ممکن در جامعه است دین اسلام نیز در آیات و روایات متعدد این عمل را بهشدت محکوم کرده است و تا زمانیکه شخص مورد نظر فرد خاطی را نبخشد خداوند نیز او را نمیبخشد.
وی با بیان ایکه این گناه که نوعی بیماری روحی است در اثر غفلت و فراموشی نسبت به امور دینی بروز پیدا میکند، اظهار کرد: تهمت زدن شامل دو گناه که هم دورغ است و هم غیب است میشود و فرد انجامدهنده آن باید منتظر عواقب الهی باشد.
امام جمعه سلماس در پایان اظهار کرد: برای پاکسازی زبان از آفت تهمت باید تلاشهای بسیاری انجام داد و پیامدهای منفی را که توسط تهمت صورت میگیرد به خاطر آورد و به صورت قلبی توبه کرده و نسبت به تهمت تنفر انزجار داشت.