به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) حجتالاسلام والمسلمین محمود جمشیدی، مدیر حوزههای خواهران امروز اول بهمن ماه در دومین روز اجلاسیه سراسری مدیران و اعضای هیئت امنای مدارس علمیه خواهران در سخنانی گفت: اگر در سال 76 که این جلسه برگزار شد 86 مدرسه فعال بودند امروز 430 مدرسه علمیه در این همایش حضور دارند.
وی افزود: امروز یک سپاه 70هزار نفری از حوزههای علمیه خواهران فعالیت میکنند که جایگاه بسیار مناسبی برای نظام است.
جمشیدی اظهارکرد: امروز از هفت هزار و 193 استاد در خانواده حوزه علمیه خواهران تنها 967 نفر از آقایان هستند که امیدواریم این روند در سالهای آینده و با فارغالتحصیل شدن بانوان در سطوح عالی حوزههای علمیه خواهران به خودکفایی برسند.
وی گفت: دفتر مرکز تحقیقات زن و خانواده که اولویت فعالیت آن الگوسازی دینمدارانه در حوزه زن و خانواده است به فعالیتهای متعددی در چاپ کتاب و برگزاری دورههای تخصصی تربیت پژوهشگر و... میپردازد و از ثمراتی است که با عنایت آیتالله العظمی مکارم شکل گرفت.
جمشیدی اظهارکرد: انتشار 107جلد کتاب درسی در سطوح مختلف از فعالیتهایی است که از سوی حوزه علمیه خواهران انجام شده است؛ 41 انجمن پژوهشی، 370 هسته پژوهشی، 1328همایش و نشست و دورههای علمی پژوهشی و 300 کرسی آزاداندیشی و نقد حاصل تلاشهای طلاب خواهر است و در این سالها دهها هزار پایاننامه حوزوی خواهران به ثمر رسیده است.
مدیر حوزه علمیه خواهران بیان کرد: تربیت مربیان تفسیر و تجوید و دواران قرآنی و برگزاری 8 جشنواره قرآنی، تربیت هزار و 300 حافظ قرآن کریم، حضور 29هزار طلبه در طرح زمزمه معرفت و ... از دیگر فعالیتهای حوزویان خواهر بوده است.
در خاتمه این مراسم، 12 اثر پژوهشی قرآنی از بین 50 طرح پژوهشی حوزه علمیه خواهران در مدرسه علمیه امام موسی کاظم(ع) رونمایی شد.
نوبت بعداز ظهر این همایش با حضور حجتالاسلام والمسلمین پورمحمدی، وزیر دادگستری کشور برگزار میشود.