کد خبر: 2757598
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۸
وزیر کشور:

ارزش‌های دینی و باورهای مذهبی در جامعه تقویت شود

گروه اجتماعی: امروز انقلاب اسلامی به مرحله‌ای رسیده است که دلهای زیادی به سوی آن جذب شده است و ارزش‌های دینی و الهی در دنیا جای خود را باز کرده و اینک باید بیش از پیش به فکر احیای ارزش‌های دینی و تقویت باورهای مذهبی باشیم.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از سمنان،عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور پنجشنبه، دوم بهمن‌ماه در همایش ملی میقات‌الرضا(ع) با اشاره به اهمیت توجه به ارزش‌های دینی و اسلامی گفت: هدف همه مردم، مسئولان و کارگزاران دولت و مجلس باید تقویت دین خدا و ارزش‌های اسلامی باشد و در این صورت است که خداوند متعال، خود همه راه‌های رستگاری و صلاح را به‌سوی انسان‌ها باز خواهد کرد.

وی با بیان اینکه هرجا مشکلی در کار پیش آمده ، باید بدانیم که از راه خداوند متعال دور شده‌ایم و باید به سوی حق بازگردیم افزود: امام خمینی(ره) را با وجود همه سختی‌ها و مشکلات، مردم و دل‌های آزادی‌خواه همراهی کردند و این امام بزرگوار در اوح فضای رعب و ترس بر دشمنان غلبه کرد و انفجار نور و رحمت تحت عنوان انقلاب اسلامی در کشور به وقوع پیوست.

به گفته رحمانی فضلی، هیچ تحلیل و بررسی کارشناسانه‌ای، وقوع انقلاب اسلامی را در آن شرایط پیش‌بینی نمی‌کرد اما این اتفاق عظیم رخ داد و امروز باید تداوم راه امام را مدنظر داشته باشیم که در این راستا امروز انقلاب اسلامی به مرحله‌ای رسیده که دلهای زیادی به سوی آن جذب شده است و ارزش‌های دینی و الهی در دنیا جای خود را باز کرده و اینک باید بیش از پیش به فکر احیای ارزش‌های دینی و تقویت باورهای مذهبی باشیم.

وزیر کشور ادامه داد: در برهه کنونی، باید هر چقدر دشمنان به تشکیل فرقه‌های انحرافی در حوزه دین تحت عناوین القاعده، داعش، گروه‌های تکفیری و ... می‌پردازند ما بطور مضاعف تلاش داشته باشیم و نگذاریم ارائه نسخه‌های بدلی از دین سبب به فراموشی سپرده شدن نسخه‌های اصلی و ناب اسلام شود زیرا دشمنان اسلام می‌کوشند تا خشونت، رعب و وحشت و وحشی‌گری را در چهره اسلام به نمایش بگذارند تا بتوانند بدین وسیله سیمای اصلی و ناب اسلام محمدی را حذف و اسلام هراسی را در جهان تقویت کنند.

رحمانی فضلی گفت: امروز وقت رویارویی ارزش‌ها و جدال تفکرها و اندیشه‌ها در دنیاست و همه رخدادهای حوزه‌های امنیتی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی در حوزه این رویارویی‌ها تحلیل می‌شود که در این راستا غربی‌ها می‌خواهند ارزش‌های لیبرالی را در جهان زنده نگه دارند و تفکراتی که ساخته دست بشر است را بر عالمیان چیره کنند. لذا باید بدانیم که این اندیشه‌ها و آراء کامل نیست و نقائص‌و کاستی‌های زیادی در آن‌ها وجود دارد.

وی ادامه داد: ضعف ،سستی و ناکارآمدی قابل توجهی که در حوزه‌های اولیه تفکرات ابداعی غربی‌ها وجود دارد، امروز باید مورد توجه قرار گیرد و بدانیم که برخلاف همه تبلیغات و سخن پراکنی‌های غربی‌ها، در این کشورها آزادی، عدالت و حقوق بشر تنها یک شعار است و به معنای واقعی کلمه نمی‌توان آن‌ها را دریافت.

وزیر کشور با اشاره به اینکه در این شرایط، باید با بازگشت صادقانه و اصیل به حوزه‌های فرهنگ دینی و تقویت آن برای نسل‌های حاضر و آتی به اسلام بیش از پیش توجه کنیم تا بتوانیم اهداف غربی‌ها را در رسیدن به نیات پلیدشان خنثی کنیم متذکر شد:  کاری که سازمان اوقاف و امور خیریه در قالب طرح میقات‌الرضا(ع) آغاز کرده به نوعی طریق ذکر، وصل و خدمت است و میقات‌های امام رضا(ع) باید محل پرواز به سوی خداوند متعال باشد.

وی افزود: با ابتکار و خلاقیتی که در سازمان اوقاف و امور خیریه وجود دارد، باید استفاده خوبی داشته باشد و در نهایت به عبودیت و بندگی بیشتر خداوند متعال برسیم و اخلاص در عمل و خلوص در نیت همواره در برنامه‌ها مورد توجه باشد و از همه کشور باید میقات و طریق ارادت و بندگی و وصل نور باشد و طرح میقات‌الرضا(ع) در راستای خدمات رسانی به زائران حرم رضوی محدود به چند استان نشود.

رحمانی فضلی با بیان اینکه در راستای اجرای این طرح و اجرای اسلام ناب محمدی(ص) و فرهنگ رضوی، ملت، دولت و این و آن معنی ندارد و همه باید در خدمت اسلام باشند یاداور شد: تمام هزینه‌های دولت باید برای ارتقای اسلام صورت گیرد چرا که در غیر این صورت خسارت دیده دنیا و آخرت خواهیم بود و در این راستا باید برای تقویت فرهنگ دینی و مذهبی مسلمانان و مردم کشورمان بیش از پیش تلاش شود و امروز شاهد هستیم که دشمنان همواره خود را علیه اسلام و مسلمانان یشتر تجهیز می‌کنند.

به گفته وی؛ مسلمانان امروز باید ارزش‌های دینی و مذهبی را احیا کنند و در این راه استوار بمانند و در گسترش فرهنگ رضوی بیش از گذشته فعالیت کنند.

معاون سابق سازمان صدا و سیما با تأکید بر اینکه امروز شبکه‌های مختلف رادیویی و تلویزیونی در حال ترویج فرقه‌های انحرافی برای نهادینه سازی اسلام ساختگی، مجازی و غیر حقیقی هستند اظهار کرد: از این رو باید شبکه تلویزیونی فرهنگ رضوی برای ترویج اصول و اعتقادات مذهبی با ورود سازمان اوقاف و امور خیریه و آستان قدس رضوی راه‌اندازی شود.

رحمانی فضلی ادامه داد: سالانه 25 میلیون نفر به حرم نورانی امام رضا (ع) مشرف می‌شوند که این تعداد تا 50 میلیون نفر قابل افزایش است.

رحمانی فضلی با تأکید بر لزوم توسه امکانات و تجهیزات مورد نیاز زائران حرم رضوی گفت: باید مراکز اسکان موقت در مسیر زائران ایجاد شود.

وی با اشاره به اینکه طرح جامعی باید از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه تهیه شود که به صورت میان مدت و 5 ساله بتوان همه ظرفیت‌های مردمی و دولتی را در آن مورد بررسی قرار داد یاداور شد: دولت باید در ساخت زیربناها و ایجاد شرایط مطلوب خدماتی و رفاهی و کمک‌ها برای ایجاد حرکت‌های اولیه ساخت و ساز در بقاع متبرکه و تقویت سایر امکانات و تجهیزات کمک شایانی داشته باشد.

captcha