کد خبر: 2762206
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۳

تورق خاطرات استاد خرمیان/ از اشک شوق مادر تا نجات از سانحه هوایی با قرآن+ فیلم

کانون خبرنگاران نبأ: محمدرضا خرمیان یکی از قاریان برجسته قرآن است که همپای وی به تورق خاطرات قرآنی بیش از چند دهه فعالیت این دیپلمات کشوری پرداختیم؛ به روزهای حضور مادر در مدرسه برای گوش دادن به تلاوت قرآن فرزندش تا قرائت قرآن در هواپیمای در حال سقوط.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، استاد محمدرضا خرمیان، یکی از قاریان بین‌المللی قرآن کریم و دیپلمات برجسته‌ی کشوری، از کودکی در مکتب استاد مولایی، دوره‌های آموزش قرائت قرآن را آغاز کرد.

این قاری برجسته قرآنی در دفترچه خاطرات چند ده ساله خود از حضور در مجامع قرآنی و خاطرات قرآنی خود می‌گوید. از سال‌هایی که در محضر استادی که اکبرالقراء لقب گرفت، رسم دلدادگی فرا می‌گرفت.

از روزهایی که در لباس یک دیپلمات برجسته در کنار رئیس‌جمهور به نیویورک رفت و در جمع ایرانیان مقیم نیویورک به قرائت قرآن پرداخت.

وقتی هم‌پای خاطرات دور و نزدیک استاد خرمیان می‌نشینیم، در ابتدا با قرائت آیاتی از قرآن، این نشست صمیمی را آغاز می‌کند و با صوت زیبا و دلنشین خود، ما با همراه می‌کند.

وی با گذری از سال‌های کودکی از پدری می‌گوید که هم‌پای خود فرزندان را به محافل قرآنی و دینی و مساجد می‌برد و از همان کودکی، ریشه‌های مذهبی را در وجود فرزندان خود می‌پروراند و از مادری که پس از کسب رتبه فرزند خود در مسابقات قرآن محلات، همراه با تاج گلی به مدرسه وی آمد و او را در مقابل هم‌کلاسی‌ها و دوستان و معلم مورد تشویق قرار داد.

استاد خرمیان اولین‌ گام‌های آموزش قرآن خود را نزد استاد محمدتقی مروت آغاز کرد و پس از آن از شاگردان مداوم استاد مولایی شد.

وی یکی از بهترین خاطرات قرآنی دوران کودکی خود را، حضور مادر در مدرسه و اشک شوق وی به هنگام قرائت قرآن، فررزندش می‌داند؛ اشک شوق مادری که به ثمر رسیدن عصاره‌ جانش را با چشم نظاره می‌کرد.

وی در رابطه با یکی از سفرهای خود به قاریه آفریقا از معجزه آیات قرآن می‌گوید و هواپیمایی که در آستانه سقوط بود و به مدد آیات معجزه‌گر قرآن نجات یافت.

در یکی از سفرهای قرآنی خود به کشور آفریقای جنوبی، در هواپیمایی که از مبدأ آفریقا به سمت دُبی در حرکت بود،  نیمه‌های شب، هواپیما دچار مشکل فنی شد، به طوری که با تکان‌های شدید، مسافران وحشت‌زده شده بودند ودر‌های قسمت لوازم مسافران باز شد و ساک‌ها و لوازم آن‌ها به بیروت پرت شد.

من بلند شدم و به یکی از خدمه هواپیما به زبان انگلیسی گفتم، من قاری بین‌المللی قرآن هستم و می‌خواهم قرآن بخوانم که این قرآن برکت دارد و شاید هواپیما از سانحه نجات پیدا کند.

خلبان گفت: شما قرآن تلاوت کنید، من هم انجیل می‌خوانم

مهماندار گفت: بگذار از خلبان بپرسم و بعد بازگشت و گفت: خلبان گفته است که شما قرآن تلاوت کنید و من هم انجیل تلاوت می‌کنم. من شروع به قرائت آیات قرآن کردم و خدمه گفت: خلبان گفته ادامه بدهید و وضعیت هواپیما بهتر و آرام‌تر می‌شد؛ من سوره‌ها را قرائت کردم و سوره کوثر را در آخر با توسل به حضرت زهرا(س) قرائت کردم و هواپیما آرام شد.

وقتی هواپیما آرام شد و من گوشی را گذاشتم و رفتم بنشیم، مسافران من را در آغوش کشیدند و به زبان خود به من آفرین می‌گفتند و اذعان می‌کردند که این قرآن بود که این هواپیمای غول‌پیکر را از این سانحه حتمی نجات داد.

ادامه دارد...

حسین خدایی
|
-
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۵ - ۰۰:۳۳
1
1
پیرو صحبت های دوستم اگه میشه تو هر کارخانه ی خودرو سازی هم یه قاری باشه تا یه نمه کیفیت خودرو ها بره بالا شاید صوت قرآن باعث شه کم کاری نکن
captcha