کد خبر: 2763300
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۳

اعلام برنامه​های فرهنگی و هنری دهه فجر انقلاب اسلامی در گتوند

گروه اجتماعی: برگزاری همایش شعر انقلاب، رونمایی از کتاب و دیدار با خانواده شهدا اهم برنامه‌های فرهنگی و هنری دهه فجر انقلاب اسلامی در گتوند است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، به مناسبت بزرگداشت سی و ششمین سالگرد دهه فجر انقلاب اسلامی، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گتوند با همکاری رؤسا­ی انجمن​های فرهنگی ـ هنری و کانون​های فرهنگی ـ هنری مساجد برنامه‌های فرهنگی و هنری برگزار می‌کند.

همایش شعر انقلاب و ولایت با دعوت از شاعران شهرستان به منظور ارائه تازه​ترین آثار خود و رونمایی از کتاب «انقلاب اسلامی در شوشتر و گتوند» به نویسندگی محمدعلی اسدی دو برنامه فرهنگی و هنری است که نیمه دوم بهمن برگزار می​شود.

همچنین اجرای جشن​های با شکوه با موضوع دهه فجر در مساجد و دیدار با خانواده شهیدان انقلاب اسلامی و جانبازان از دیگر برنامه‌های این اداره به مناسبت ایام دهه فجر است.

captcha