کد خبر: 2764386
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۶
بازوند خبر داد:

افتتاح ۹۳۸ پروژه به‌مناسبت دهه فجر در لرستان/ فضاسازی شهرها در خور انقلاب باشد

گروه اجتماعی: استاندار لرستان از افتتاح ۹۳۸ پروژه هم‌زمان با دهه فجر امسال با اعتباری بالغ بر دو هزار و ۱۱۳ میلیارد تومان در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، هوشنگ بازوند، استاندار لرستان عصر روز گذشته، پنج بهمن در نشست ستاد دهه فجر استان ضمن تشکر از فعالیت‌های این ستاد گفت: شهرداری استان در زمینه آذین‌بندی و جشن امسال نسبت به سال‌های گذشته کارهای بهتری انجام داده است ولی فضاسازی در خور انقلاب نیازمند تلاش ده برابر است.

وی با اشاره به این که انقلاب دستاوردهای مفید و بسیاری داشته است، اظهار کرد: انقلاب یک موضوع را کامل نشان داده است و آن این است که برای یک نهضت پویا نیازمند یک رهبر توانا و بانفوذ است که این دستاورد توسط امام خمینی(ره) انجام شد و این رهبر به‌خاطر شاخص الهی بودن آن قابل مقایسه با سایر رهبران دنیا نیست.

استاندار لرستان گفت: امام خمینی(ره) با رهبری منحصر به فرد خود انقلاب 50 ساله شاهنشاهی را گرفت و این از گلچین دستاوردهای انقلاب اسلامی بوده است.

وی عنوان کرد: از دیگر گلچین‌های دستاوردهای انقلاب حضور مردم در صحنه است که به‌طور عموم ابزاری برای انقلاب اسلامی بوده است و مردم با حضور خود تهدید ها را به فرصت تبدیل کردند.

بازوند اظهار کرد: در هشت سال دفاع مقدس نیز مردم و حضور بسیج  به‌خوبی خود را نشان داد چراکه ارج نهادن به انقلاب آرای مردم است و با گذشت 36 سال از انقلاب مردم هستند که سرنوشت خود را تعیین می‌کنند.

وی با اشاره به این‌که محرومیت‌زدایی از جمله مسائلی بود که امام خمینی(ره) به آن اهمیت داد، بیان کرد: در اسفندماه سال 58 کمیته امداد امام خمینی(ره) شکل گرفت و بعد از گذشت شش ماه جهاد سازندگی در کشور تشکیل شد.

استاندار لرستان بیان کرد: در دوران قبل از انقلاب به محرومیت‌زدایی توجه چندانی نمی‌شد ولی امروزه 50 درصد از بودجه کشور به بحث محرومیت‌زدایی تعلق دارد و از جمله سیاست‌های مقام معظم رهبری نیز در این راستا است.

وی با بیان این‌که برای دهه فجر امسال برنامه‌های زیادی در نظر گرفته شده است، افزود: امسال حدود 938 پروژه با اعتباری بالغ بر دو هزار و 113 میلیارد تومان در دهه فجر افتتاح می‌شود.

استاندار لرستان عنوان کرد: پروژه دو سد بزرگ در استان و پتروشیمی با اعتباری بالغ بر هزار و 200 میلیارد تومان در این دهه به بهره‌برداری می رسد تا در راستای استفاده مردم و توسعه استان قرار گیرد.

بازوند تصریح کرد: در رابطه با برنامه‌های شب‌های انقلاب به فرمانداری‌ها جهت ابلاغ به دهیارهای هزار روستای دارای مدیریت داده شده است تا این برنامه به‌نحو احسن انجام شود.

captcha