کد خبر: 2766750
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۳

گلباران مزار شهدای سردشت به‌عنوان نماد مزار شهدای اهل تسنن کشور

گروه اجتماعی: سرپرست فرمانداری سردشت از انتخاب مزار شهدای این شهرستان به‌عنوان نماد مزار شهدای اهل تسنن کشور خبر داد و گفت: در سراسر کشور و در ایام الله دهه مبارک فجر، مزار شهدای سه شهر سردشت، تهران و کرمان به ترتیب به‌عنوان نماد مزار شهدای اهل تسنن، ارامنه و روستایی گلباران می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، ‌حسین یوسفی‌فر، سرپرست فرمانداری سردشت امروز، 6 بهمن در نشست هماهنگی برنامه‌های دهه فجر که در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: دهه‌ فجر امسال شاهد برگزاری ویژه‌برنامه‌های مختلفی در سطح شهرستان می‌شویم.

وی، گلباران مزار شهدای سردشت را از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده برای دهه فجر عنوان کرد و افزود: مزار شهدای شهرستان سردشت به‌عنوان نماد مزار شهدای اهل تسنن کشور انتخاب شده است که این مزار در دهه‌ فجر گلباران می‌شود.

یوسفی‌فر افزود: دهه‌فجر امسال باید بتوانیم برنامه‌های متنوعی را اجرا کنیم و در این برنامه‌ها از مشارکت مردم نیز بهره بگیریم.
فرماندار سردشت، نواختن زنگ انقلاب، دیدار با خانواده معظم شهدا و جانبازان، برپایی نمایشگاه و برگزاری یادواره شهدا را از دیگر  برنامه‌های این شهرستان در  دهه دهه‌فجر برشمرد.

وی در پایان از دستگاه‌های اجرایی شهرستان خواست، لیست پروژه‌های عمرانی خود را در اسرع وقت به ستاد برنامه‌های دهه‌فجر شهرستان اعلام کنند.

captcha