کد خبر: 2770047
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۷

تظاهرات در اعتراض به بازنشر کاریکاتورهای موهن به پیامبر(ص) در سودان

گروه بین‌الملل: دانش‌آموزان و دانشجویان سودانی دیروز، ۶ بهمن‌ماه، در اعتراض به بازنشر کاریکاتورهای موهن به پیامبر(ص) در شهر «خارطوم»، پایتخت این کشور تظاهرات کردند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری العالم، صدها دانش‌آموز و دانشجوی سودانی دیروز، ۶ بهمن‌ماه، در اعتراض به بازنشر کاریکاتورهای موهن به پیامبر اسلام (ص) از سوی هفته‌نامه فرانسوی «شارلی ایبدو»، در مقابل کاخ ریاست جمهوری در شهر خارطوم، پایتخت سودان تجمع کردند.
تظاهرکنندگان با سردادن شعار «خیبر خیبر یا یهود جیش محمد سوف یعود» (خیبر خیبر ای یهود سپاه محمد بازخواهد گشت) در خیابان‌های خارطوم به تظاهرات پرداختند.
این تظاهرات که باعث ترافیک و اختلال رفت و آمد در خیابان‌های خارطوم شده بود، با شعارات دیگری چون «نحن فداک یا رسول الله»(ما به فدای تو یا رسول الله) و «إلا رسول الله»(فقط رسول الله) همراه بود.

captcha