ربابه جوانمرد در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به برنامههای این معاونت گفت: طرحهای پژوهشی، همایشهای علمی و پژوهشی، تحقیقات پایانی، پایاننامهها و برگزاری دورهها و کارگاههای مهارتافزایی عمده فعالیتهایی است که در مدارس علمیه خواهران سراسر کشور برگزار میشود.
وی ادامه داد: هم اکنون در حال دریافت گزارشات مدیریتهای استانی برای تشکیل بانک جامع اطلاعات پژوهشی حوزه علمیه خواهران هستیم.
جوانمرد تصریح کرد: با ارسال اطلاعات نهایی تمامی مدیریتهای استانی و بازبینی و بررسی آن احتمالاً تا خردادماه سال آینده بانک جامع ایجاد خواهد شد.
وی با اشاره به فعالیتهای کانونها و هستههای پژوهشی در مدارس خواهران افزود: 12 سیر مطالعاتی برای مدارس عمومی همچنین کارگاههای مهارتافزایی طراحی شده و در حوزههای خواهران سراسر کشور در حال برگزاری است.
وی اظهار کرد: در سطح حوزه خواهران نیز بنا داریم به تعداد گرایشهای تحصیلی سیر مطالعاتی ایجاد کنیم که یکی از آنها هم بحث سیرمطالعات قرآنی است.
توانمندسازی طلاب برای نوشتن
جوانمرد برگزاری کارگاههای مهارتافزایی را در راستای توصیه مدیران حوزههای علمیه مبنی بر دست به قلم شدن طلاب عنوان و بیان کرد: رسالت امروز حوزه با گذشته که تنها به منبر اختصاص داشت فرق کرده است و با پیشرفتهای علمی و الکترونیکی طلاب باید وارد عرصههای جدید شوند و بتوانند در قالب فضای مجازی فعالیت علمی متقن و دقیقی داشته باشند و پاسخگوی نیازهای دینی کنونی باشند.
وی تصریح کرد: ورود محققان حوزه خواهران به رفع نیازهای نهادهایی مانند بهزیستی، دادگاههای زنان و ... انجام تحقیقات میدانی و پژوهش در عرصههای روز و کاربردی مورد نیاز با توجه به جنبه زن و مادر بودن طلاب خواهر امکانپذیرتر است.