کد خبر: 2772429
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۵

برگزاری کلاس آموزشی کسب و کار حلال برای ۴۵ مددجوی پیرانشهری

‌گروه اجتماعی: ۴۵ نفر از مددجویان کمیته امداد پیرانشهر در یک دوره آموزشی تحت عنوان کلاس آموزش کسب و کار حلال شرکت کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، به منظور حفظ و تداوم ارزش‌های اسلامی در حوزه کسب روزی حلال از طریق کارهای آبرومند، مدیریت کمیته امداد امام‌خمینی(ره) پیرانشهر اقدام به برگزاری یک دوره آموزشی تحت عنوان کسب و کار حلال نمود که در آن یکی از اساتید دانشگاه در مورد اشتغال و کسب حلال، مسائل و مواردی را از متون اسلامی نقل و به تشریح اهمیت آن پرداخت.

در این کلاس موضوعاتی شامل روزیِ حلال در اسلام، نقش روزی حلال در تربیت فرزندان، نقش کسب حلال در سلامت جسم و روان و عاقبت به خیر شدن اعضای خانواده، هم‌چنین تاثیر روزی و کسب و کار حلال در بالا رفتن موقعیت اجتماعی خانواده مطرح شد و مدرسِ کلاس موارد یاد شده را با استناد به آیات قرآنی و احادیث و روایات به شرکت کنندگان توضیح داد.

به گزارش ایکنا، استقبال از این کلاس‌ها بسیار رضایت بخش بوده است و تاثیرات عملی را بر زندگی خانواده‌های تحت حمایت می‌گزارد.

captcha