کد خبر: 2788226
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۱
رئیس اداره تبلیغات اسلامی ساوه:

خانواده با اولویت‌بندی ابعاد انسانی به تربیت نسل متدین کمک کند

گروه اجتماعی: خانواده می‌بایست مجموعه ابعاد انسانی و نیازهای ضروری وغیرضروی را اولویت‌بندی کرده تا محصول آن تربیت نسل سالم و صالح و متدین شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام محمدباقر محمدی پیام، رئیس اداره تبلیغات اسلامی ساوه امروز، 11 بهمن ضمن تسلیت سالروز وفات حضرت معصومه(س)، گفت: نحوه زندگی ائمه اطهار(ع) می‌تواند برای تمام مسلمین الگو باشد و زندگی خود را بر مبنای آن برنامه‌ریزی کرد.

وی افزود: آنچه در نظام افرینش  شاهد آن هسیتم برای تکامل و تعالی انسان است و سفارش قرآن و اهل‌بیت(ع) به نحوه استفاده و به‌کارگیری مواهب الهی است تا انسان رشد الهی نماید و این مهم فقط از طریق قرآن و سنت و برداشت از این دریای بیکران معرفت امکان‌پذیر است.

محمدی‌پیام اضافه کرد: خلقت و آفرینش بشرحول دو محور مادی و معنوی است و باید رشد این دو محور متوازن باشد تا بتواند به رشد کمال برسد و در این امر لازم است انسان به هردو جنیه خود(مادی معنوی) بپردازد.

این مقام مسئول در پایان، اظهار کرد: نکته مهم این است باید جنبه مادی مقدمه جنبه معنوی شود؛ لذا بایستی خانواده مجموعه ابعاد انسانی و نیازهای ضروری وغیرضروی را اولویت‌بندی کرد تا محصول آن تربیت نسل سالم و صالح و متدین شود.

captcha