کد خبر: 2789298
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۶
استاندار لرستان:

تلاش استانداری برای ثبت ملی آئین گل‌مالی/ حسینیه اعظم اصناف و بازاریان خرم‌آباد احداث می‌شود

گروه اجتماعی: بازوند اظهار کرد: مکاتباتی با رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور در خصوص ثبت ملی آیین گل‌مالی مردم لرستان صورت گرفته است و ما هم در خصوص اختصاص زمینی برای ساخت حسینیه اعظم اصناف و بازاریان پیگیری جدی خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، هوشنگ بازوند، استاندار لرستان در مراسم تجلیل از مردان عاشورایی اصناف و بازاریان خرم‌آباد که امروز، یازدهم بهمن در استانداری برگزار شد، گفت: یکی از مصادیق فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی، بازاریان و اصناف هستند کمااینکه نقش بازاریان در پیروزی انقلاب اسلامی بر کسی پوشیده نیست بازار و پیروزی انقلاب با هم عجین هستند.

وی با گرامیداشت ایام دهه فجر، افزود: امام خمینی(ره)، رهبری بودند که نسبت به سایر رهبرهای دنیا تفاوت‌های ویژه‌ای داشت که عمده تفاوت آن در الهی بودن و نفوذ کلام امام(ره) بود.

بازوند با بیان این‌که امام خمینی(ره) شیرازه حکومت پهلوی را در هم ریخت، یادآور شد: در انقراض حکومت پهلوی، پرچمدار این قضیه بازاریان بودند که ریشه در فرهنگ ایثار و شهادت داشتند که این فرهنگ را در هشت سال دفاع مقدس هم از خود نشان دادند.

استاندار لرستان با بیان این‌که امروز 2 هزار و 500 شبکه ماهواره فرهنگ ما را مورد هدف قرار داده است، ادامه داد: اگر جامعه را به‌عنوان یک موجود زنده در نظر بگیزیم فرهنگ نقش مغز و اقتصاد نقش ستون فقرات را دارند.

وی با بیان این‌که مراسم عزاداری عاشورا در جایگاه ولایت یک مراسم بی‌نظیر در سطح کشور است، یادآور شد: با دکتر سلطانی‌فر، رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور در خصوص ثبت ملی آیین گل‌مالی مردم لرستان مکاتبات ویژه‌ای صورت گرفته است و ما هم در مورد اختصاص زمینی برای ساخت حسینیه اعظم اصناف و بازاریان پیگیری جدی خواهیم کرد.

استاندار لرستان افزود: استان لرستان از لحاظ درآمدزایی رتبه 28 کشور و از لحاظ سرانه مصرفی رتبه چهارم کشور را دارد که این نشان دهنده این است که ما مردم کم درآمدی هستیم و برای بالا بردن درآمدزایی باید فرهنگ کار را بالا ببریم.

بازوند در پایان یادآور شد: امسال 910 پروژه در ایام دهه فجر افتتاح می‌شود و معاون اول رئیس‌جمهور برای دومین بار برای افتتاح پتروشیمی و دو سد ایوشان و مروک به لرستان سفر می‌کند کمااین‌که با افتتاح این دو سد هفت هزار هکتار زمین آبی و برای چهار هزار نفر شغل ایجاد می‌شود.

captcha