کد خبر: 2792701
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۵
با موضوع انسانی؛

فیلم «از ما» به کارگردانی مرتضی سبزقبا در خوزستان ساخته شد

گروه هنر: تصویربرداری فیلم کوتاه داستانی «از ما» به نویسندگی و کارگردانی سید‌مرتضی سبزقبا در خوزستان به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، تصویربرداری فیلم «از ما» به نویسندگی و کارگردانی سیدمرتضی سبزقبا به پایان رسید. فیلم کوتاه داستانی «از ما» به رابطه انسانی و اخلاقی انسان‌هایی با دو ملیت متفاوت می‌پردازد که به‌رغم این‌که در همسایگی هم زندگی می‌کنند سال‌ها است از یک دیگر بی‌خبرند. این دو حالا پس از سال‌ها همدیگر را در دزفول می‌بینند.

فیلم کوتاه «از ما» که به تهیه‌کنندگی بهزاد کهزاد و در سیمای مرکز خوزستان تولید شده است، در لوکیشن‌هایی در دزفول و به شیوه سیاه و سفید تصویربرداری شد. 

عوامل تولید این فیلم عبارتند از تصویربردار: امیر علی‌ویسی، تدوین: فرید دغاغله، صدابردار: هادی ساعدمحکم، طراح صحنه و لباس و گریم: حمید نورآبادی، عکاس: جواد شیدا، تصویربردار پشت صحنه: حجت کایدخورده، دستیار تصویربردار: رویا گلزاریان و جمیل نصیری، منشی صحنه: فاطمه سیاح‌طرفی، امور تدارکات: منصور رضایی، میلاد صالح‌وند، مدیر تولید: حسین علی‌زاده، بازیگران: علی‌رضا خداداد و عظیم سبزقبا.

سبزقبا درباره این فیلم اظهار کرد: فیلمنامه این فیلم پیش از این جایزه بهترین فیلمنامه سومین جشنواره فیلم و فیلمنامه‌نویسی بسیج خوزستان، جایزه و لوح تقدیر بهترین فیلمنامه سومین جشنواره ملی بسیج تهران و همچنین جایزه و لوح تقدیر بهترین فیلمنامه چهارمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات اصفهان را دریافت کرده است.

وی افزود: در فیلم «از ما» یکی از منظم‌ترین و بی‌دغدغه‌ترین تولیدات کارنامه سینمایی‌ام را تجربه کردم. هم در مرحله پیش تولید و هم در مرحله تولید برنامه‌ریزی و نظم بسیار خوبی به وجود آمد و همه عوامل فیلم با هماهنگی و همدلی تحسین‌برانگیزی در امور پیش تولید و تولید این فیلم مشارکت کردند. حاصل این انضباط، آرامشی بود که تمام عوامل فیلم در مرحله مهم و دشوار تصویربرداری تجربه کردند.

captcha