کد خبر: 2803922
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۴
غلامعلی افروز به ایکنا خبر داد:

اعطای ۱۰ سند ملی به نظریه‌پردازان قرآنی در همایش ملی کرسی‌های نقد و مناظره

گروه دانشگاه: دبیر همایش ملی کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره اظهار کرد: از ۱۹ برگزیده این همایش، حدود ۱۰ نفر از افرادی که سند ملی به آن‌ها اعطا می‌شود، در حوزه‌های دینی و قرآنی فعالیت می‌کنند.

دکتر غلامعلی افروز، دبیر همایش ملی کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با موانع برگزاری این کرسی‌ها در دانشگاه‌ها، اظهار کرد: مانعی وجود ندارد. دانشگاه‌ها هم استقلال لازم را دارند و هم اعتبار کافی را برای برگزاری کرسی‌ها دارند.

وی افزود: بدون تردید معاونت پژوهشی وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری نیز از برگزاری کرسی‌های دانشگاهی استقبال می‌کند.

افروز در پاسخ به این سؤال که چه تعداد از برگزیدگان این همایش که به آن‌ها سند ملی اعطا می‌شود، موضوع فعالیتشان در حوزه‌های دینی است، اظهار کرد: از 19 برگزیده این همایش، حدود 10 تا از کرسی‌هایی که سند ملی به آن‌ها اعطا می‌شود قرآنی و دینی هستند.

مشارکت حوزه و دانشگاه در کرسی‌های نظریه‌پردازی

وی مشارکت حوزه و دانشگاه را در این زمینه شایسته و مطلوب دانست و گفت: در مجموعه شش هفت نفر از برگزیدگان حوزوی هستند. این همایش صرفاً مربوط به علوم انسانی و شاخه‌های مرتبط با آن است. رشته‌های علوم پایه نیز در جشنواره‌های دیگری تجلیل خواهند شد.

دبیر این همایش ملی در رابطه با جایگاه قرآن در این همایش، عنوان کرد: بحث قرآن در کرسی‌های حوزه علوم دینی و هم در علوم رفتاری مطرح است که مورد رسیدگی قرار می‌گیرند. این همایش شامل پنج پنل موازی است که در دو پنل با عنوان علوم نقلی و علوم عقلی، مباحث قرآنی به بحث گذاشته شده است. برای این پنل‌ها از صاحب‌نظران حوزه و دانشگاه دعوت شده است.

یادآور می‌شود، همایش ملی کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره روز پنجشنبه، 16 بهمن در سالن همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

captcha