کد خبر: 2820254
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۵
آیت‌الله موسوی‌جزایری:

ارتقای کشور به خودکفایی در گروی طلب کمال و فیض است

گروه سیاسی: نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه تلاش راه رسیدن به کمال است، گفت: ارتقای کشور به درجات عالی، خودکفایی و اقتصاد مقاومتی در گرو این است که طالب کمال و فیض باشیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، آیت‌الله سیدمحمدعلی موسوی‌جزایری، نماینده ولی​فقیه در خوزستان در مراسم تجدید میثاق جامعه ورزش و جوانان با آرمان‌های امام(ره) که امروز شنبه، 18 بهمن در حسینه بقیه‌الله اهواز برگزار شد، با تبریک دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: ما به خوبی 37 سال پیش را به یاد داریم و شاید بسیاری از شما به یاد نداشته باشید که در آن سال​ها چه وضعی وجود داشت. در دوران طاغوت یک برنامه مدونی وجود داشت که از آمریکا دیکته شده بود و آن هم فاسد کردن نسل جوان ما بود.

امام جمعه اهواز با اشاره به تلاش​های کشورهای غربی برای به فساد کشاندن جوانان تصریح کرد: گفت: آن​ها می​خواستند استقلال و عزت ما را از بین ببرند و می‌خواستند جوانان ما دیگر توان و گرایش رفتن به لابراتورها و از صبح تا شب دنبال پژوهش و ورزش بودن برای قهرمانی را نداشته باشند. آن​ها می‌خواستند با تخریب نسل جوان ما، ضربه کاری به استقلال ما بزنند.

وی با اشاره به این ضرب‌المثل که «نابرده رنج گنج میسر نمی​شود، مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد» تلاش را راه رسیدن به کمال دانست و ادامه داد: فردی که بخواهد به کمالات برسد باید شبانه​روز به دنبال تحقیق باشد؛ چنانکه علمای این گونه بودند. ارتقای کشور به درجات عالی، خودکفایی و اقتصاد مقاومتی در گرو این است که طالب کمال و فیض باشیم.

آیت​الله موسوی‌جزایری گفت: آن زمان عیاشی از خود دربار شروع شد و بالاترین خدمتی که امام راحل داشت و این انقلاب اسلامی را به وجود آورد این بود که نسل جوان کشور ما را از این جریان فاسد نجات داد. امروز بر همه ما است که این را قدر بدانیم و آن​هایی هم که در مجموعه ورزش هستند با تمرینات سخت، این موضوع را قدر بدانند. به هر حال تا این مشکلات را تحمل نکنیم، نمی​توانیم به مقامات عالیه و درجات بالاتر برسیم.

وی بیان کرد: با تقوا، فضیلت و اراده آهنین، می​توان انیشیتن، ملاصدرا و امام خمینی(ره) شد. این افراد انسان​هایی سرسخت، مقاوم و مردان میدان عمل بودند. آنچه رژیم طاغوت با سیاست​های آمریکایی می​خواست، این بود که همگی روانه مراکز فساد شویم ولی آن چه خمینی کبیر و امروز هم رهبر معظم انقلاب می​خواهد آن چیزی است که امام علی (ع) می​خواست.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان این‌که امروز کشور یمن در پرتو انقلاب اسلامی ما، انقلابی برپا کرده​ است، گفت: در سراسر کشور یمن کمیته​های انقلاب اسلامی تشکیل شده است و شعار آن‌​ها مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا است. آنها مجلس​شان را قبول ندارند و آن را رد کرده​اند و درصدد این هستند که انقلاب اسلامی به روش ایران و برگرفته از آن، در کشورشان پیاده کنند. در کنار آن، عده​ای ناراحت هستند چرا که آن​هایی که در راس این کارها هستند از حوزه علمیه ما هستند.

بر اساس این گزارش، در پایان این مراسم میثاق‌نامه جامعه ورزش و جوانان خوزستان توسط محسن عموآقایی، ورزشکار پاراالمپیکی قرائت شد.

captcha