کد خبر: 2822571
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۸
همزمان با دهه فجر ؛

مدارس علمیه استان مرکزی میزبان محافل «شبی با انقلاب» است

گروه اجتماعی: معاون امور طلاب و دانش‌آموختگان حوزه علمیه استان مرکزی از برپایی محفل نورانی شبی با انقلاب در مدارس علمیه استان خبر داد.

حجت‌الاسلام سهیل جعفری، معاون امور طلاب و دانش‌آموختگان حوزه علمیه استان مرکزی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، ضمن تبریک فرارسیدن ایام الله دهه فجر و آغاز طلیعه فجر سی و هفتمین بهار انقلاب، گفت: این دهه فرخنده یادآور مردان مبارز و انقلابی است که برای پاسداشت ارزش‌های دینی و اسلامی از جان خویش گذشتند.

وی با بیان این مطلب که امروز نوبت تمامی دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی است که نسبت به ادای وظایف خویش مبنی بر حفظ و انتقال ارزش‌های نهادینه شده تلاش داشته باشند، اظهار کرد: مسئولان حاضر در آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها می‌توانند با استفاده از این ظرفیت در این راستا گام‌های بلندتری بردارند.

جعفری در ادامه سخنان خویش از برگزاری ویژه‌برنامه‌های این ایام مبارک در حوزه علمیه‌های استان اشاره کرد و افزود: به‌مناسبت آشنایی هرچه بیشتر طلاب جوان با اندیشه‌های حضرت امام(ره) نشست‌های سیاسی در تمامی مدارس علمیه استان در حال برگزاری است.

وی از برپایی مراسم شبی با انقلاب در 12 مدرسه علمیه استان خبر داد و افزود: این مراسم با هدف بازگویی خاطرات و اهداف مدنظر انقلاب ‌ویژه طلاب جوان است.

حجت‌الاسلام جعفری همچنین نواخته شدن زنگ انقلاب در مدارس علمیه استان، گلباران حجره طلبگی حضرت امام(ره) در اراک را از دیگر برنامه‌های این مرکز علمی و آموزشی عنوان کرد.

وی اظهار کرد: امسال یوم الله 22 حوزه علمیه استان در اقدامی نو درصدد است تا جامعه روحانی حاضر در مدارس چهارگانه علمیه اراک را تجمیع و به‌صورت یکپارچه از میدان شهدا تا مصلای بیت‌المقدس اراک راهپیمایی کنند.

معاون امور طلاب و دانش‌آموختگان حوزه علمیه استان در پایان از حضور پرشور و گسترده مردم استان و سایر نقاط کشور در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن سال‌های قبل ابرازخرسندی کرد و افزود: خوشبختانه علیرغم فشارهای دشمنان مبنی بر تحریم‌ها اعمال شده مردم همیشه در صحنه با اقتدار و شکوهی وصف‌ناشدنی در خلق حماسه‌هایی همچون 22 بهمن، 9 دی و روز قدس زبانزد خاص و عام هستند و اسیر توطئه‌های شوم دشمنان نمی‌شوند.

captcha