گروه اجتماعی: رئیس دادگستری بوکان داشتن احساس امنیت را مهمتر از خود امنیت در جامعه عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجانغربی، عادل گلحسینی، رئیس دادگستری بوکان امروز یکشنبه، 19 بهمنماه در مراسم گرامیداشت دهه مبارک فجر در سالن اجتماعات دادگستری که با حضور کلیه قضات و کارمندان دادگستری، اعضای شورای حل اختلاف و اعضای ستاد حفاظت و پیشگیری همراه بود به ایراد سخنرانی پرداخت و اظهار کرد: ضمانت بقای انقلابها پشتوانه مردمی هستند و انقلاب ما یکی از بهترین انقلابهای دارای پشتوانه مردمی است و نمونه انقلاب بدون پشتوانه یا با پشتوانه مردمی ضعیف همین انقلاب اخیر مصراست.
وی ادامه داد: انقلابها باید ایدئو لوژیک و دارای اهداف و آرمانهایی باشند و از انقلاب ما رسیدن به حکومت اسلامی ،استقلال و آزادی و ایجاد امنیت و کرامت انسانی بود.
گلحسینی به فرمایش گهر بار بنیانگذار انقلاب اسلامی اشاره و افزود: کشورگشایی آسان است ولی کشور داری مشکل و به لطف خداوند منان با وجود مشکل بودن اداره یک کشور، کشور عزیزمان ایران دارای امنیت کامل در سطح کل منطقه است و باید شکرگذار و قدردان این امنیت باشیم.
رئیس دادگستری بوکان در پایان به حفظ شئونات اسلامی و تعقل دینی در رفتارخود اشاره و بر رفتار متناسب با شئونات دینی و اسلامی با مردم بهویژه ارباب رجوع تاکید کرد و گفت: اگر مشکلی را در شخصی یا اداره و یا حتی کشور مشاهده کردیم به فکر چاره و راه حلی برای رفع مشکل باشیم نه بزرگ نمایی آن مشکل.