کد خبر: 2822644
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۶
با رقابت 4000 نفر؛

مسابقه کتابخوانی «اقتصاد و فرهنگ در مدیریت خانواده» در لرستان برگزار شد

گروه اندیشه: مسابقه کتابخوانی ویژه سوادآموزان لرستانی به‌مناسبت دهه فجر با عنوان «اقتصاد و فرهنگ در مدیریت خانواده» با حضور بیش از ۴ هزار سوادآموز لرستانی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، به‌مناسبت سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی یک دوره مسابقه کتابخوانی ویژه سوادآموزان با عنوان «اقتصاد و فرهنگ در مدیریت خانواده» امروز، 19 بهمن‌ماه با شرکت بیش از چهار هزار سوادآموز لرستانی برگزار شد.
حیدری، معاون سوادآموزی آموزش و پرورش لرستان با اشاره به برگزاری این مسابقه کتابخوانی در هشت شهرستان استان گفت: کتاب اقتصاد و فرهنگ در مدیریت خانواده کتابی است که در اختیار سوادآموزان گذاشته شده است.

وی با بیان این‌که به 200 نفر از برگزیدگان لوح تقدیر و جوایز نفیسی اهدا می‌شود، همچنین، از برگزاری مسابقه انشاءنویسی با موضوع «فرهنگ صرفه‌جویی آب» ویژه سوادآموزان دوره انتقال در استان خبر داد و افزود: برگزاری این مسابقات می‌تواند ضمن فرهنگ‌سازی عمومی در خصوص مسائل مهم جامعه وکشور، میزان رشد سطح یادگیری و معلومات سوادآموزان را نیز ارتقاء دهد.

captcha