کد خبر: 2823738
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۴

فردا؛ آغاز چهارمین اردوی استعدادهای درخشان قرآنی

گروه فعالیت‌های قرآنی: چهارمین اردوی استعدادهای درخشان قرآنی سه‌شنبه، ۲۱ بهمن‌ماه در سازمان دارالقرآن الکریم آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم افتتاحیه چهارمین اردوی استعدادهای درخشان قرآنی صبح روز سه‌شنبه، 21 بهمن‌ماه با حضور مدرسان این دوره آموزشی و 80 نوجوان بااستعداد قرآنی در سالن اجتماعات سازمان دارالقرآن برگزار می‌شود و تا 24 بهمن‌ماه ادامه خواهد داشت.
پس از برگزاری مراسم افتتاحیه با سخنرانی رئیس سازمان دارالقرآن، کارگاه‌های تخصصی برگزار می‌شود که با پایان یافتن کارگاه‌های نخستین روز، نوجوانان قرآنی، عصر سه‌شنبه به زیارت حرم حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) می‌روند.

طی حضور نوجوانان در حرم این محدث بزرگ که از ساعت 18:30 آغاز خواهد شد در قالب محفلی با عنوان «شبی با قرآن»، عباس سلیمی، معاون فرهنگی آستان حضرت عبدالعظیم(ع) برای نوجوانان سخنرانی می‌کند.
در این مرحله از اردوی استعدادهای درخشان قرآنی، مباحث مربوط به حوزه تجوید، صوت و لحن و سبک زندگی قرآنی از سوی اساتید قرآنی حاضر در قالب کارگاه‌های آموزشی دنبال می‌شود و در این دوره برای نخستین بار، کارگاه‌های وقف و ابتدا نیز برای نوجوانان قرآنی برگزار خواهد شد.
کارگاه‌های تجوید با حضور اساتیدی از جمله؛ بهروز یاریگل و محمدرضا پورزرگری، کارگا‌ه‌های صوت و لحن با حضور نصرت‌الله عارف‌حسینی و علی‌اکبر ملکشاهی، کارگاه‌های سبک زندگی قرآنی با حضور حمیدرضا سلمانیان و علیرضا لطفی و کارگاه‌های وقف و ابتدا نیز با حضور کریم دولتی و محمدمهدی بحرالعلوم برگزار می‌شود.
تمامی برنامه‌های این اردوی آموزشی در سازمان دارالقرآن الکریم اجرا می‌شود و در کنار برنامه‌های آموزشی، پخش فیلم و برنامه‌های ورزشی و تفریحی نیز برای نوجوانان پیش‌بینی شده است.

captcha