کد خبر: 2823801
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۹
در رادیو اقتصاد؛

دستاوردهای اقتصادی انقلاب اسلامی بررسی می‌شود

گروه اقتصاد: برنامه‌های «کشاورزی محور توسعه» و «بامداد اقتصاد» رادیو اقتصاد، فردا به بررسی دستاوردهای اقتصادی انقلاب اسلامی می‌پردازند.

مژگان جعفرقلی‌زاده، مدیرروابط عمومی رادیو اقتصاد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، از بررسی دستاوردهای اقتصادی انقلاب اسلامی در رادیو اقتصاد خبر داد و گفت: برنامه «کشاورزی محور توسعه» فردا، دوشنبه 20 بهمن 93 رادیو اقتصاد به بررسی دستاوردهای بخش کشاورزی در سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی می‌پردازد.
وی افزود: مهندس اسکندر زند، معاون وزیر جهاد کشاورزی  و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی و مهندس خاکسار، مدیر کل غلات و محصولات اساسی معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی  و نیز فریدون گل‌افرا، کارشناس کشاورزی، در این برنامه درباره کشاورزی حفاظتی و تولید محصول سالم و اقدامات وزارت جهاد کشاورزی در سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی گفتگو می‌کنند و به بررسی پیشرفت‌های صنعت کشاورزی در زمینه افزایش عملکرد و مکانیزاسیون نیز خواهند پرداخت.
وی افزود: این برنامه به تهیه کنندگی مهرگان سوادکوهی، فردا، دوشنبه ساعت 19:05 به مدت 55 دقیقه از رادیو اقتصاد پخش می‌شود.
جعفرقلی‌زاده همچنین از بررسی نقش انقلاب در وضعیت اقتصادی در استان‌های غربی خبر داد و گفت: برنامه «بامداد اقتصاد» فردا دوشنبه، 20 بهمن 93  به دستاوردهای انقلاب و نگاهی به وضعیت اقتصادی در استان‌های غربی خواهد پرداخت.
وی افزود: این برنامه به تهیه کنندگی لیلا امید‌یگانه، شنبه تا پنج شنبه ساعت 06:30 به مدت 85 دقیقه از رادیو اقتصاد پخش می‌شود.
جعفرقلی‌زاده همچنین از بررسی  پولی که می‌تواند نشانه برکت در زندگی باشد خبر داد و گفت: برنامه «روزی پاک» فردا، دوشنبه به موضوع پول که می‌تواند نشانه برکت در زندگی باشد اشاره می‌کند.
مدیر روابط عمومی رادیو اقتصاد اظهار کرد: مسعود بصیری، کارشناس اجتماعی به همراه حسین اقدامی، کارشناس فرهنگی در این برنامه در مورد این مقوله که برکت رزق وروزی چگونه خود را در زندگی نشان می‌دهد صحبت می‌کنند. همچنین در این برنامه به تعریف برکت در زندگی کسبه  قدیم و اعتقادشان اشاره خواهد شد.
وی افزود: این برنامه به تهیه کنندگی علی البرزی، شنبه، دوشنبه و چهارشنبه ساعت 06:05 به مدت 25 دقیقه از رادیو اقتصاد پخش می‌شود.
جعفرقلی‌زاده در پایان عنوان کرد:  برنامه «روزی پاک» به  تبیین آثار و برکات کسب روزی حلال در زندگی می‌پردازد.

captcha