کد خبر: 2829281
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۶
نماینده ولی‌فقیه در ناحیه حمزه سیدالشهدا(ع):

بیعت با پیامبر(ص) اختصاص به زمان و مکان خاصی ندارد

کانون خبرنگاران نبأ/ روح‌الله نظری: حجت‌الاسلام رحیمی‌فرد اظهار کرد: بیعت با پیامبر(ص) اختصاص به دوره و زمان و مکان خاصی ندارد و هرکس طالب اهداف بلند و متعالی آفرینش است باید با بیعت خود با پیامبر(ص) و اطاعت از او، این راه را برای خود تضمین کند.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام اسماعیل رحیمی‌فرد، نماینده ولی‌فقیه در ناحیه حمزه سید‌الشهدا(ع)، گفت: از آیات قرآنی بر می‌آید که هر مؤمنی در هر زمان و مکانی می‌بایست با پیامبر(ص) بیعت کند و در هر شرایطی بر مفاد آن و محتوای بیعت وفادار باشد و بدان عمل کند. هرگونه نقص بیعت در حکم اذیّت و آزار آن حضرت و طغیان و سرکشی نسبت به خداوند و مستوجب عذاب الهی در دنیا و آخرت است.

رحیمی‌فرد ادامه داد: بیعت با پیامبر(ص) اختصاص به زمان خاصی ندارد، بلکه این حکمی است برای تمامی زمان‌ها، پس بر هر مؤمنی فرض است که با پیامبر(ص) دست بیعت دهد. چون در چار چوب فرمان‌های آن حضرت زندگی و کارهای خویش را سامان بدهد و اولویت‌های آن را تعیین کند.

وی تصریح کرد: شاید در ذهن خطور کند در حال حاظر که پیامبر(ص) از زندگی مادی در دنیا برخوردار نیست، آیا باز ما ملزم به بیعت هستیم؟ باید عرض کنم، همان‌گونه که ما سلام می‌دهیم و ایشان پاسخ می‌دهند، تنها مشکل این است که پاسخ سلام خویش را نمی‌شنویم، البته اهل خواص، هم می‌بینند و هم می‌شنوند.

اسماعیل رحیمی‌فرد، اضافه کرد: نشنیدن پاسخ سلام از سوی ما، رافع سلام گفتن نیست از این‌رو در هنگام حضور در حرم‌های شریف و عتبات مقدسه لازم است که سلام کنیم و نیز در نماز بر پیامبر مکرم اسلام(ص) با عبارت «السلام علیک ایها النبی و رحمه الله و برکاته» روزی چندین بار سلام می‌دهیم.

نماینده ولی‌فقیه در ناحیه حمزه سید‌الشهدا(ع) تأکید کرد: در مسئله بیعت هم می‌بایست ما دست بیعت را دراز کنیم و با نبوت و ولایت بیعت کنیم هرچند که با ظاهر دست بیعت‌گر آن حضرات را نمی‌بینیم که به سوی ما دراز شده است. پس مرگ آن حضرت هرگز مانع از تغییر حکم نمی‌شود.

وی افزود: این مسئله در آیه 144 سوره آل عمران تصریح شده است؛ وَمَا مُحَمَّدٌ إِلاَّ رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِن قَبْلِهِ الرُّسُلُ أَفَإِن مَّاتَ أَوْ قُتِلَ انقَلَبْتُمْ عَلَى أَعْقَابِکُمْ وَمَن یَنقَلِبْ عَلَىَ عَقِبَیْهِ فَلَن یَضُرَّ اللّهَ شَیْئًا وَسَیَجْزِی اللّهُ الشَّاکِرِینَ: و محمد جز فرستاده‏اى که پیش از او [هم] پیامبرانى [آمده و] گذشتند نیست آیا اگر او بمیرد یا کشته شود از عقیده خود برمى‌‏گردید و هر کس از عقیده خود بازگردد هرگز هیچ زیانى به خدا نمى‌‏رساند و به زودى خداوند سپاسگزاران را پاداش مى‏‌دهد».

رحیمی‌فرد اظهار کرد: بیعت با پیامبر(ص) یعنی از وی اطاعت می‌کنیم، وقتی دست در دست رسول الله(ص) و نمایندگان او می‌گذاریم یعنی فرمانبردار ایشان هستیم و از او در هر امری اطاعت می‌کنیم. چراکه اصول بیعت با پیامبر(ص) در آموزه‌های قرآنی به معنای بیعت با خداوند دانسته شده است.

وی با بیان آیه 10 سوره فتح «إِنَّ الَّذِینَ یُبَایِعُونَکَ إِنَّمَا یُبَایِعُونَ اللَّهَ یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ فَمَن نَّکَثَ فَإِنَّمَا یَنکُثُ عَلَى نَفْسِهِ وَمَنْ أَوْفَى بِمَا عَاهَدَ عَلَیْهُ اللَّهَ فَسَیُؤْتِیهِ أَجْرًا عَظِیمًا: حقیقت کسانى که با تو بیعت مى‏‌کنند جز این نیست که با خدا بیعت مى‏‌کنند. دست ‏خدا بالاى دست‌هاى آنان است پس هر که پیمان‏‌شکنى کند تنها به زیان خود پیمان مى‏‌شکند و هر که بر آنچه با خدا عهد بسته وفادار بماند به زودى خدا پاداشى بزرگ به او مى‌‏بخشد»، گفت: شخص با بیعت خود را موظف می‌کند تا از همه دستورهای پیامبر(ص) به عنوان فرمان‌های الهی اطاعت و پیروی کند.

رحیمی‌فرد یادآور شد: هرکس که طالب اهداف بلند و متعالی آفرینش است باید با بیعت خود با پیامبر(ص) و اطاعت از او، این راه را برای خود تضمین کند، زیرا پیامبر(ص) همان‌طور که مرجعیت دینی دارد، مرجعیت سیاسی و اجتماعی هم دارد و باید از او در همه زمینه‌ها اطاعت کرد.

رحیمی‌فرد گفت: هر مؤمنی در زمان کنونی، دست بیعت در دستان نمایندگان و رسولان آن حضرت می‌گذارد، یعنی اگر کسی با ولی‌فقیه زمان خویش بیعت کند، با امام زمان(عج) خویش بیعت کرده که بیعت ایشان همان بیعت با رسول‌الله(ص) و بیعت با رسول‌الله(ص) نیز بیعت با خداوند است، زیرا آن که بیعت می‌کند، با شخص بیعت نمی‌کند بلکه با منصب، بیعت می‌کند که منصب خلافت و نمایندگی است.

در ادامه رحیمی‌فرد تأکید کرد: براساس همین باور است که امروزه بر ماست تا با وصی آن حضرت(ص) یعنی بقیه الله‌الاعظم(عج) بیعت کنیم و به نظری می‌رسد که مفاد دعای عهد نوعی بیعت با آن حضرت باشد که از سوی مؤمنان هر روزه انجام می‌گیرد.

وی تصریح کرد: هرگونه تخلف از فرمان ایشان به معنای مخالفت با پیامبر(ص) تلقی می‌شود، زیرا آنان خود فرمان داده‌اند که در عصر غیبت با ‌ولی‌فقیه جامع‌الشرایط بیعت کرده و به احکام او تسلیم باشیم که در چارچوب اسلام و قوانین آن باشد.

حجت‌الاسلام رحیمی‌فرد ادامه داد: بیعت با پیامبر (ص) اختصاص به دوره و زمان و مکانی ندارد و حکمی ابدی است، زیرا احکام پیامبر(ص) تا پایان دنیا و قیامت برقرار و باقی است و حلال و حرام محمد(ص) تا قیامت جاری و ساری است.

وی در پایان با بیان اینکه حضرت علی(ع) فرموده‌اند «از نعمت‌های خداوند به وسیله شکر و سپاس میزبانی کنید»، گفت: بنابراین 22 بهمن‌ماه برای تشکر از نعمت انقلاب و ولایت و برای بیعت با ولی امر مسلمین با بیان لبیک یا رسول الله تبعیت همه جانبه خود را از ساحت مقدس پیامبر عظیم‌الشأن اسلام(ص) که متأسفانه توسط وابستگان به شیطان بزرگ آمریکا، با تفکر صهیونیستی مورد هتک حرمت قرار گرفتند اعلام می‌کنیم و به گوش جهانیان خواهیم رساند که آمریکا به جهان بشریت بدهکار است.

captcha