کد خبر: 2831684
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۱

مقابله با توطئه‌های دشمنان عزم و اراده دانشگاهیان را می‌طلبد

گروه سیاسی: رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به توطئه های دشمنان برضد اسلام، گفت: انقلاب اسلامی با محوریت قرار دادن اسلام به پیروزی رسید بر همین اساس مقابله با توطئه های کنونی دشمنان عزم و اراده جامعه دانشگاهی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، طیب قدیمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در دیدار کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر با نماینده ولی فقیه در استان کردستان که دیشب، 20 بهمن ماه برگزار شد، اظهار کرد: دستاورد انقلاب اسلامی ، استقلال و  آزادی  مردم بویژه جوانان و رهیدن از زیر یوغ استثمار واستعمار بود.
وی با اشاره به مطرح شدن گفتمان انقلاب اسلامی افزود: جامعه دانشگاهی باید با تأسی از وصایای امام و منویات رهبری به گفتمان انقلاب اسلامی جامه عمل بپوشاند و رسالت خود را با استفاده از این گفتمان تعیین کند.
دکتر قدیمی  با اشاره به  امکانات و تجهیزات پزشکی استان  قبل و بعد از انقلاب، اعلام کرد: قبل از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تنها 112 پزشک در استان کردستان فعالیت داشتند که 90 درصد آنها خارجی بودند.
وی تصریح کرد : امروزه به برکت وجود نظام مقدس جمهوری اسلامی بیش از هزار و فوق تخصص، متخصص و پزشک عمومی در استان خدمت می کنند که بیشتر آنها بومی استان هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تعداد پرسنل بهداشتی و درمانی استان را چهار هزار نفر عنوان کرد و افزود: تمام پرسنل بخش بهداشت و درمان استان بدونه استثناء تحصیلات خود را در داخل کشور ادامه داده اند.
وی  انقلاب اسلامی را یادگار امام راحال(ره) دانست و افزود: این انقلاب امروز تبدیل به یک الگوی جهانی برای آزاداندیشان شده است همین امر موجب شده تا  دشمنان همواره  بانیان حامیان انقلاب  یعنی مردم  را تحریم وتهدید کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: خود باختگی، مصرف‌گرایی، عدم ترجیح دادن منافع ملی بر منافع شخصی، عدم باور به نظام‌مندی و قانون گرایی، عدم عزم و اراده جمعی برای مبارزه با شکستن قبح فساد به شکل‌های مختلف آن، عدم نهادینه شدن پاسخگو بودن، یارگیری بر اساس اغماض و عدم رعایت حق الناس و قضاوت بر اساس برآورده شدن خواسته ها  از مواردی است که باید  در راستای پاسداری از ارزش های انقلاب اسلامی  از آنها پرهیز شود.
قدیمی در پایان با اشاره به نیاز به تحلیل و بازنگری در عملکرد هریک از مسئولان به ویژه جامعه دانشگاهی است، یادآور شد: در صورتی که این بازنگری انجام نشود، مورد بازخواست قرار خواهیم گرفت.
حجت‌الاسلام محمد شیخ‌الاسلامی، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه کردستان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی به انفجار نور لقب گرفته است، گفت: در این راستا هر آنچهجنبه غیر نور داشته باشد ظهور پیدا نمی کند.
وی با اشاره به اینکه با پیروزی انقلاب اسلامی یک تحول اساسی در سطح کشور روی داد، بیان کرد: امروز ما باید با توجه به این تحولات اساسی صورت گرفته در سطح کشور از انقلاب و نظام محافظت کنیم.
حجت‌الاسلام شیخ‌الاسلامی برگزاری این جلسات در محضر اساتید این بستر و ظرفیت‌ را فراهم می‌کند که ما از ایده و نظرات همدیگر در راستای تحقق اهداف بهره بگیریم از این رو پرداختن به مباحث از منظر حقوقی صورت می‌گیرد.
وی یادآور شد: اگر امروز برخی از ارزش‌های انقلابی کم‌رنگ شده و ما شاهد آسیب‌ها و نقاط ضعفی هستیم، ناشی از فاصله گرفتن ما از آموزه‌های حکیمانه امام راحل است.

captcha